آریا بانو
تهیه کیک یخچالی خرما خوشمزه و سالم بدون نیاز به فر
دوشنبه 13 دي 1400 - 17:29:06
آریا بانو - آخرین خبر / کیک یخچالی خرما یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه خانگی است که برای تهیه آن نیازی به فر نیست
مواد لازم کیک یخچالی خرما
خرما1 کیلو گرم
کره50 گرم
بیسکویت پتی بور1 بسته
پودر دارچین2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل1 قاشق غذاخوری
خلال پسته½ پیمانه
مغز گردو⅓ پیمانه
طرز تهیه کیک یخچالی خرما
مرحله اول
برای تهیه کیک یخچالی خرمایی خوشمزه ابتدا پوست و هسته خرما را جدا می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود.
مرحله دوم
حالا کره ذوب شده را به همراه پودر دارچین و پودر زنجبیل درون کاسه حاوی خرما می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس با گوشت کوب می کوبیم تا مخلوط خرما له و پوره شود.
مرحله سوم
در این مرحله پوست گردو را جدا می کنیم و مغز آن را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه مغز گردوی خرد شده را به همراه خلال پسته درون مخلوط خرما می ریزیم و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا بیسکویت پتی بور را خرد می کنیم، سپس درون مخلوط خرما اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا بیسکویت ها خرد نشوند. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با کیسه فریزر یا سلفون می پوشانیم. 
مرحله پنجم
در این مرحله کیسه فریزر یا سلفون را با مقداری روغن چرب می کنیم، سپس مواد کیک را درون قالب می ریزیم سپس با پشت قاشق مواد را فشرده می کنیم تا مواد حالت قالب را گرفته و منسجم شود.
مرحله ششم
در نهایت کیک خرما را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 3 تا 4 ساعت درون یخچال بماند. در آخر پس از این مدت کیک را از یخچال خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و برش می زنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/718708/تهیه-کیک-یخچالی-خرما-خوشمزه-و-سالم-بدون-نیاز-به-فر
بستن   چاپ