آریا بانو
سس کچاپ‌ خونگی با عطر و طعم‌ بازاری
سه شنبه 14 دي 1400 - 13:27:19
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / میدونستین طعم‌ این سس دقیقااا مثل سس‌های کچاپ بازاری میشه ولی خیلی سالم‌تره و هزینش هم‌ خیلی کمتره.😍😍
مواد لازم
روغن: کمی
پیاز: یک‌عدد بزرگ نگینی خرد شده
گوجه فرنگی که بهتره گوشتی و تخم مرغی شکل باشه: 1 کیلو گرم
رب: 1 ق غ ب دلخواه
سرکه سفید یا قرمز: نصف لیوان
نشاسته ذرت: 1 ق غ
شکر قهوه‌ای: 1 ق غ
شکرسفید: 1 ق غ
ادویه جات: نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر سیر: ب میزان لازم
پودر سیر نداشتین سه حبه سیر رو درسته بندازین و بعد در بیارین از سس..
🌸🌸 نحوه پخت:
🍃 ابتدا روغن رو توی قابلمه می‌ریزیم و پیاز رو داخلش می‌ریزیم تا طلایی بشه..
🍃 گوجه‌های خرد شده رو داخلش می‌ریزیم، در قابلمه رو می‌ذاریم و قابلمه رو روی شعله ملایم‌ می‌گذاریم تا آب بندازه..
🍃بعد میکس میکنیم با هر چی که داریم‌ و بعد از اون از الک رد می‌کنیم‌ تا تفاله‌هاش گرفته بشه..
🍃حالا مجددا روی شعله ملایم می‌گذاریم و شکرها رو به همراه ادویه جات بهش اضافه می‌کنیم و دو دقیقه تفت می‌دیم..
🍃 حالا یک ق نشاسته ذرت رو با سرکه مخلوط میکنیم و بهش اضافه می‌کنیم..
🍃ب دلخواه یک ق غ رب رو بهش اضافه می‌کنیم و مرتب هم‌می‌زنیم تا آبش تبخیر بشه و ب غلظت برسه..
🍃 سس رو توی ظرف در بسته و داخل یخچال تا 4 هفته میشه نگهداری و استفاده کرد..
🍃🌸نکته مهم: شعله همیشه ملایم‌باشه و بعد از اضافه کردن نشاسته ذرت مرتبا باید هم‌بزنیم وگرنه ته میگیره و تلخ میشه..
🌸🍃 میتونین مقدار شکر رو کمی بیشتر کنین تا سس شیرین‌تر بشه.
🍃🌸 میتونین فلفل قرمز بیشتری بزنین تا سس تند بشه.
منبع: @saeede_karimi70

http://www.banounews.ir/Fa/News/718904/سس-کچاپ‌-خونگی-با-عطر-و-طعم‌-بازاری
بستن   چاپ