آریا بانو
عصرانه/ کیک پسته خوشمزه با پف زیاد و بافت اسفنجی
يکشنبه 26 دي 1400 - 06:58:51
آریا بانو - آخرین خبر / کیک پسته یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس مهم پخته می شود.
مواد لازم کیک پسته
آرد2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
تخم مرغ4 عدد
شکر1 پیمانه
وانیل¼ قاشق چایخوری
روغن مایع½ پیمانه
شیر½ پیمانه
خلال پسته4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک پسته
مرحله اول
برای تهیه کیک پسته خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 تا 10 دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا وسط کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود. در ادامه روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن به مدت 1 دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا در حد مخلوط شدن مواد را با دور تند همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس 3 مرتبه الک می کنیم و طی 3 مرحله درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به مدت 7 دقیقه به طور کامل گرم شود. توجه داشته باشید فر بیشتر از 7 دقیقه گرم شود کیک به صورت گنبدی می شود و سطح آن می سوزد.

http://www.banounews.ir/Fa/News/721194/عصرانه--کیک-پسته-خوشمزه-با-پف-زیاد-و-بافت-اسفنجی
بستن   چاپ