آریا بانو
تا حالا مرغ نمکی امتحان کردین؟
شنبه 2 بهمن 1400 - 8:20:47 AM
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / حتما مرغ باید با پوست باشه ، وگرنه شور میشه
یک مرغ کامل رو بشورین و شکمش رو کامل تمیز کنین
چهار قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک و فلفل و پاپریکا،پودر سیر و پیاز ،ادویه کاری ،کمی دارچین ،بریزین و مخلوط کنین
مرغ رو به عصاره زعفرون کاملا آغشته کنید
آب یک لیموترش تازه رو هم اضافه کنید
حالا مرغ رو به سس کاملا آغشته کنین
داخل شکم مرغ هم سس بزنین
کمی رزماری و سیر له شده یا حریره سیر ،روی مرغ بزنین
چون مایونز چرب هست من روغن نزدم
حداقل 12 ساعت داخل یخچال بزارین تا مزه دار بشه
یک پیمانه برنج آبکش شده رو با مقداری عصاره زعفران
سبزیجات معطر مثل جعفری،گشنیز،مرزه،شوید
و یک قاشق غذاخوری زرشک مخلوط کنید
شکم مرغ رو با مواد پر کنین
750 گرم نمک رو با دو عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنین
کف ظرف مناسبِ فر، کمی نمک بریزین (3 ثانیه مکث)
مرغ رو روی نمک ها بزارین
پاها و بال های مرغ رو با خلال فیکس کنین (مکث)
مرغ رو به این صورت کاملا با نمک بپوشونید و کمی فشار بدین تا منسجم بشه
به مدت دو ساعت داخل فر با دمای 175 قرار بدین
حالا وقتشه لایه نمکی رو بشکنین و این خوشمزه ی فوق العاده رو خارج کنین
پیشنهاد میکنم امتحان کنید که واقعا طعم شگفت انگیزی داره
نظراتتون رو حتما بصورت کامنت برامون بنویسید

http://www.banounews.ir/Fa/News/723806/تا-حالا-مرغ-نمکی-امتحان-کردین؟
بستن   چاپ