آریا بانو
رازهای پف کردن کیک ساده خانگی
دوشنبه 4 بهمن 1400 - 22:38:42
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / رازهای مهم کیک 1. تخم مرغ با شکر باید حدود 10 دقیقه خیلی خوب مورد زدن قرار بگیرد و بهتر 15 دقیقه اول. هرگز درب فر را باز نکنید. 3. آرد را با تخم مرغ با یک قاشق غذاخوری سیلیکون مخلوط کنید ، نکته اصلی این است که با یک قاشق فلزی همراه نباشد 4- درجه حرارت پخت خیلی زیاد نباشد. و بنابراین برای این دستور کیک قالب باید شکل 16 سانتی متر باشد .ا 3 تخم مرغ از هر کدام 2 زرده گرفتم
90 گرم شکر
آرد 70 گرم
نشاسته 20 گرم
نصف قاشق چایخوری پودر بیکینگ
آشپزی:
1. روی اجاق گاز تا 150 درجه گرم کنید
2. تخم مرغ ها را با شکر به مدت 10 دقیقه ضرب کنید.
3. آرد + نشاسته + پودر بیکینگ
4- مخلوط آرد را در 4 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید و از پایین به بالا با یک کفگیر به آرامی مخلوط کنید.
5- فرم را با پوست بپوشانید و خمیر را ریخته و در دمای 150 درجه و 50 دقیقه پخت کنید.
مواد تشکیل دهنده به فرم 16 سانتی متر نشان داده می شوند! .
مرسی از نگاه زیباتون
منبع: ‏@khalaghiat_va_ashpazi ،

http://www.banounews.ir/Fa/News/724543/رازهای-پف-کردن-کیک-ساده-خانگی
بستن   چاپ