آریا بانو
طبخ سنتی «آش چاقاله» به روش محلی های یزدی
پنجشنبه 19 خرداد 1401 - 19:46:33
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / یکی دیگه از آش های جذاب و جالب ایرانی که در جنوب استان یزد و شهرستان ابرکوه درست میشه همین آش چاقاله است.
استفاده از چاقاله زردآلو این آش رو متمایز میکنه و همینطور اولین بار بود میدیدم که برگ مو رو مثل سبزی خُرد می کنند و توی آش می ریزند.
.
جای همگی خالی در یک عصر زیبای بهاری در روستای صادق آباد فراغه میهمان خانواده محترم برزگر بودیم، صاحب جان خانم با همراهی همسرشون آقا کیانوش و دخترشون آمنه خانم این آش خوشمزه رو درست کردند،
.
برنج، لپه، چاقاله زردآلو، برگ مو ، نعنا و شنبلیله ،شوید ، ادویه، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک موادی بود که صاحب جان خانم برای تهیه این آش استفاده کردند
.
روستای صادق آباد دهستان فراغه شهرستان ابرکوه استان یزد.
از صفحه «دورنیست»

http://www.banounews.ir/Fa/News/754487/طبخ-سنتی-«آش-چاقاله»-به-روش-محلی-های-یزدی
بستن   چاپ