آریا بانو -
آخرین خبر / یک پیمانه جو دوسر پرک رو 8-10 دقیقه تفت بدین
یک قاشق غذاخوری بادام خرد شده
4 عدد مغز گردو خرد شده
3 قاشق غذاخوری مویز
اضافه کنین و تفت بدین
وقتی تغییر رنگ داد،
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
بریزین و یکم تفت بدین
2/5 قاشق چایخوری پودر کاکائو
یک قاشق چایخوری دارچین
اضافه کنین و یک دقیقه تفت بدین
در آخر عسل رو تو 2 مرحله اضافه و مخلوط کنین
حرارت رو خاموش کنین و مدام هم بزنین
گرانولا را پهن کنید تا خنک بشه
داخل شیشه بریزین و به مدت طولانی داخل یخچال میتونین نگهداری کنین
روی نون کمی ماست بزنین
گرانولا ایلایس موز یکمم عسل
به به ،از طعمش هر چی بگم کم گفتم
نوش جان😍😍
منبع: digcheh