آریا بانو
راز خوشمزه شدن «مربای گل محمدی»
شنبه 21 خرداد 1401 - 17:06:42
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / راز خوشمزه شدن «مربای گل محمدی»
بیایید یه توضیح کلی در مورد مقدار مواد بدم 
اولا که گلبرگ ها رو من ریز کردم این به اختیار خودتون هست می تونید ریز نکنید ولی هر چه درشت تر باشن بیشتر زیر زبون دندون حس میشن.
حالا من اندازه ها رو به لیوان می گم منظورم از یک لیوان گل یعنی یه لیوانی که کاملا فشرده با گل برگ ها پر شده و دیگه جا نداره☺️
برای دو لیوان گلبرگ ،دو لیوان شکر و یک لیوان آب نیاز هست. منتها وقتی می خواییم شربت مربا رو درست کنیم نصف لیوان آب رو نگه می داریم برای اضافه کردن روی گلبرگ ها (تو فیلم کامل توضیح دادم) پس نصف لیوان آب رو می ذاریم بجوشه بعد جوهر لیمو و دو لیوان شکر اضافه می کنیم روش و می ذاریم شربت قوام بیاد (با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه بجوشه)
تو این فاصله گلبرگ ها رو فقط دو دقیقه تفت می دیم (بدون روغن) و بعد اون نصف لیوان آب جوش رو می ریزم روش و در ظرف رو می بندیم و بیست دقیقه می ذاریم تا عطر گل ها آزاد بشه، بعد گلبرگ ها و آب داخل ماهی تابه رو می ریزیم داخل شربت و حدود ده دقیقه می جوشانیم .
بقیه مراحل تو ویدئو مشخصه
پس در کل مساوی مقدار گلبرگ ها شکر و نصف شکر آب می خواهیم 🌹
البته دقت کنید من مربا رو با شربت کم و غلیظ دوست دارم اگه شما می خواهید رقیق تر بشه شیره رو بیشتر درست کنید اما طبق اصولی که توضیح دادم
مقدار جوهر لیمو برا این مقدار : 1/4 ق چ
چند تا نکته
حتما از جوهر لیمو استفاده کنید (به خاطر رنگ مربا)
دیواره ها رو با آبلیمو حتما تمیز کنید تا مربا شکرک نزنه
از گلبرگ های با رنگ صورتی استفاده کنید و قسمت سفید انتهایی گلبرگ ها رو بگیرید.
شربت رو با حرارت ملایم بجوشونید
بعد ریختن گلبرگ ها داخل شربت بیشتر از ده دقیقه نجوشونید تا تلخ نشه
مواظب باشید از گل های تلخ استفاده نکنید(چند تا گلبرگ خام بجویید تا ببینید تلخ نباشه)
از صفحه مهسا فود پلاس

http://www.banounews.ir/Fa/News/754854/راز-خوشمزه-شدن-«مربای-گل-محمدی»
بستن   چاپ