آریا بانو
طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی و خوشمزه
يکشنبه 22 خرداد 1401 - 19:33:45
آریا بانو - طرز تهیه شیرینی ماکارون حرفه‌ای
ماکارون یک شیرینی نرم و پفکی خوشمزه فرانسوی است که بر پایه مرنگ و همراه با پودر بادام تهیه میشود. 
ماکارون یک شیرینی خوشمزه نرم و پف دار فرانسوی است که بلافاصله در دهان آب میشود. شیرینی ماکارون شباهت زیادی به مرنگ دارد و با تخم مرغ و پودر شکر تهیه میشود. درست کردن شیرینی ماکارون نیاز به ترفندهای خاص و کمی تجربه دارد.
مواد لازم شیرینی ماکارون
پودر شکر 3/4 پیمانه یا 100 گرم
پودر بادام 3/4 پیمانه (100 گرم)
سفیده تخم‌مرغ 2 عدد
نمک کمی
شکر دانه ریز 1/4 پیمانه یا 55 گرم (شکر دانه ریز)
مواد میانی
کره 2/3 پیمانه یا 150 گرم
پودر شکر 2/3 پیمانه یا 75 گرم
رنگ ژله ای خوراکی به میزان لازم

آریا بانو

طرز تهیه شیرینی ماکارون
تمام مواد را از دو ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
فر را با دمای 140 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 
پودر شکر و بادام را مخلوط نموده دو بار الک کنید که تکه های درشتش جدا شود.
سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک هم بزنید تا پف کند.

آریا بانو

شکر دانه ریز را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کاملا حجیم شوند ودر صورتی که کاسه را برگردانید، نریزند.
در این مرحله در صورت تمایل میتوانید رنگ ژله ای خوراکی را به تخم مرغ اضافه کنید. هنگام اضافه کردن رنگ دقت داشته باشید که شیرینی بعد از پخت 2 – 3 درجه تیره تر خواهد شد. 
مخلوط پودر شکر و بادام را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق یا لیسک در یک جهت به صورت دورانی به خورد سفیده تخم مرغ بدهید تقریبا 70 بار هم زدن برای کامل مخلوط شدن مواد کافیست.

آریا بانو

خمیر ماکارون را داخل قیف با ماسوره ای به قطر 1 سانتی متر بریزید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و از خمیر ماکارون به شکل مخروط و با فاصله داخل سینی بزنید. ماکارون ها هنگام پخت پهن میشوند پس فاصله زیادی بینشان بگذارید.
سینی فر را به آرامی چند بار روی زمین بکوبید تا اگر هوایی زیر شیرینی ها بود خارج شود سپس 20 دقیقه تا یک ساعت اجازه دهید استراحت کند و سطح ماکارون ها خشک و براق شود. 
ماکارون ها را به مدت 7 – 8 دقیقه در فر بگذارید بپزد.
در فر را باز کنید تا بخار داخل فر خارج شود و دوباره 7 – 8 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا سطح ماکارون ها کمی حالت سفت و ورآمده پیدا کند. 
سینی را از فر خارج کرده و کناری بگذارید تا کاملا شیرینی ها خنک شود. 
برای تهیه کرم وسط ماکارون کره نرم شده را هم بزنید تا کاملا پف کند سپس حین هم زدن شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حالت پفی و خامه ای پیدا کند. هر اسانسی که میخوهید در این مرحله میتوانید به کرم اضافه کنید. 
روی هر ماکارون به اندازه نصف قاشق از کرم بزنید و یک ماکارون دیگر روی آن بگذارید و با کمی فشار به هم بچسبانید. 
بهتر است شیرینی ماکارون را 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا کاملا خودش را بگیرد و سپس میل نمایید.

آریا بانو

طرز تهیه کرم نعنایی شیرینی ماکارون
برای تهیه کرم نعنایی شیرینی ماکارون 4 قاشق غذاخوری کره نرم را با نصف پیمانه پنیر خامه ای یا ماسکارپونه هم بزنید تا یکدست شود. یک چهارم پیمانه آبنبات نعنایی را بکوبید تا پودر شود و به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس کرم را داخل قیف بریزید و بین ماکارون ها را با این کرم خوشمزه پر کنید. 
شیرینی ماکارون را میتوانید تا 2 روز در یخچال و تا 2 هفته در فریزر در ظرف دربسته نگهداری کنید.

آریا بانو

ترفندهای تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه
برای این که سفیده های تخم مرغ خیلی زودتر فرم بگیرند میتوانید 1 - 2 روز قبل تخم مرغ ها را شکسته و سفیده ها را داخل کاسه ای بریزید و در یخچال بگذارید تا آبش کم شود. 
هنگام زدن شیرینی ماکارون داخل سینی قیف را به حالت عمودی بگیرید که بعدا شیرینی شما کج نشود. 
اگر میخواهید سفیده های تخم مرغ سریعتر فرم بگیرند میتوانید همراه با شکر 300 گرم کرم تارتار هنگام هم زدن به سفیده ها اضافه کنید. 
در صورتی که روی خمیر های شیرینی ماکارون حباب داشت میتوانید قبل از استراحت دادن، با خلال دندان حباب ها را بردارید.
گردآوری: بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/Fa/News/755101/طرز-تهیه-شیرینی-ماکارون-فرانسوی-و-خوشمزه
بستن   چاپ