آریا بانو
صفر تا صد تهیه «بیف استراگانف» با نکات طلایی
سه شنبه 24 خرداد 1401 - 15:10:12
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / بیف استراگانف
مواد مورد نیاز
گوشت لخم (بدون چربی): 200 گرم
قارچ: 200 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
خامه: 50 گرم
آرد: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره یا روغن: به میزان لازم
دستور تهیه
قارچ را بعد از شستن ورقه ای خرد کنید.
گوشت و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
در یک ماهی تابه پیاز خرد شده را بریزید (در صورت تمایل می توانید کمی روغن یا کره اضافه کنید) و درب ظرف را ببندید و با حرارت کم اجازه دهید تا رنگ پیاز عوض شود و عسلی گردد.
گوشت خلالی شده را به پیاز اضافه کنید مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید و درب ظرف را ببندید تا آب گوشت خارج شده و بخار گردد.
آرد را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
نمک و فلفل و 2 لیوان آب جوشیده اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید با توجه به نوع گوشت به مدت 45 تا یک ساعت گوشت بپزد.
در ظرف دیگری با یک قاشق غذاخوری روغن یا کره قارچ ورقه شده را تفت دهید تا آب آن خارج شده و جمع گردد
وقتی گوشت پخت و آب آن جمع شد، قارچ تفت داده شده را اضافه کنید وبا حرارت کم 3 تا 4 دقیقه زمان پخت دهید تا مواد طعمشان را به هم بدهند.
خامه یا سس بشامل یا هر دو را اضافه کنید.
کنار پاستا یا سیب زمینی خلالی سرخ شده یا پلو سرو کنید.
نکات مهم
اگر بخواهید می‌توانید خامه را با 50 گرم سس بشامل جایگزین کنید. یا اگر در حجم زیادی بیف استراگانف درست می کنید می‌توانید از هر دوی آنها استفاده کنید.
به جای خامه همچنین می توانید از خامه ترش نیز استفاده کنید.
بیف استراگانف از جمله غذاهای محبوب در سراسر دنیاست. این غذا اصالتا روسی است و با ترکیب گوشت لخم تفت داده شده با پیاز و قارچ و از همه مهم تر خامه درست می‌شود.
اگر دوست داشته باشید می توانید بیف استراگانف را با خامه ترش و یا سس بشامل هم درست کنید.
از صفحه نوش جان

http://www.banounews.ir/Fa/News/755527/صفر-تا-صد-تهیه-«بیف-استراگانف»-با-نکات-طلایی
بستن   چاپ