آریا بانو
نهار/ دستور پخت «آلبالو پلو» ساده بدون گوشت
چهارشنبه 25 خرداد 1401 - 12:06:29
آریا بانو - پارسی دی / آلبالو پلو ساده بدون گوشت یکی از روش های تهیه آلبالو پلو می باشد که بسیار جذاب و خوشمزه است و نیازی به مرغ یا گوشت ندارید و به دلخواه می توانید شکر را حذف کنید و به صورت رژیمی تر این غذا را سرو کنید. اگر دلتان هوس یک پلوی خوشمزه را کرده و زمان کافی برای تهیه آن ندارید می توانید این پلو ساده بدون گوشت و مرغ را در ذهن داشته باشید. آلبالو پلو همان طور که از نام آن پیداست از آلبالو تهیه می شود، شما می توانید در فصل بهار و تابستان آلبالو را هسته گیری کنید و در فریزر نگهداری کنید تا بتوانید در طول سال این پلو را تهیه کنید و یا می توانید از مربا آن استفاده کنید و یا حتی در فصل خودش به صورت تازه تهیه و سرو کنید. مقدار افزودن آلبالو کمی سلیقه ای می باشد و شما می توانید به دلخواه مقدار آن را کم و زیاد کنید و اگر دوست دارید پلو شما شیرین تر باشد کمی شکر استفاده کنید. 
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو ساده بدون گوشت برای 2 دو نفر
آلبالو تازه 1/2 پیمانه
برنج 2 پیمانه
شکر به دلخواه
زعفران به مقدار لازم
خلال پسته و بادام و پرتقال به دلخواه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه آلبالو پلو ساده بدون گوشت و شکر
مرحله اول: آماده سازی
برنج را خوب بشورید تا زلال و شفاف شود و بعد با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. آلبالو ها را داخل یک کاسه ریخته و بشورید. سپس به کمک نی یا هسته گیر آلبالو ها را هسته گیری کنید و دقت کنید هیچ هسته ی داخل آن نماند. خلال پسته و پرتفال را نیز کمی خیس کنید.
مرحله دوم: پخت آلبالو
در ادامه آلبالو ها را داخل قابلمه ریخته و با کمی آب بگذارید تا پخته و نرم شود. در این مرحله می توانید به دلخواه کمی شکر اضافه کنید. اگر کم شیرین دوست دارید 1 ق شکر اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته و نرم شوند و آب آن غلیظ شود.
مرحله سوم: پخت آلبالو پلو بدون گوشت
در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا پخته و نرم شود. سپس آبکش کنید و کف قابلمه روغن ریخته و به دلخواه ته دیگ سیب زمینی یا نان قرار دهید و آلبالو ها و کمی از آب آن را با برنج مخلوط کنید و داخل قابلمه ریخته و برای 40 دقیقه دم بگذارید.
مرحله چهارم: تهیه آلبالو پلو بدون گوشت و مرغ
خلال پرتقال را چندین بار جوشانده تا تلخی آن از بین برود و به همراه خلال پسته و بادام با کمی کره تفت دهید تا سرخ شوند. در انتها روی پلو کمی زعفران و کره ریخته و بعد از کشیدن آلبالو پلو ساده بدون گوشت خلال ها را روی آن بریزید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه آلبالو پلو ساده بدون گوشت و شکر
می توانید از آلبالو فریز شده یا مربای آن استفاده کنید.
افزودن خلال ها اختیاری می باشد.
می توانید مقدار آلبالو را بیشتر بریزید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/755700/نهار--دستور-پخت-«آلبالو-پلو»-ساده-بدون-گوشت
بستن   چاپ