آریا بانو
راز‌های کاربردی برای خوشمزه شدن سویا
جمعه 27 خرداد 1401 - 14:04:09
آریا بانو - خراسان /در گزارش زیر راز‌های خوشمزه شدن سویا را به شما آموزش می‌دهیم.
سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است، اما بیشتر خانواده‌ها از طعم و مزه آن خوش‌شان نمی‌آید بنابراین باید بدانیم چگونه سویا را بپزیم و مزه‌دار کنیم
*هیچ‌گاه سویا را با آب سرد نشویید. همیشه برای شستن سویا آن را با آب‌جوش بشویید یا آن که آن را در آب در حال جوش بریزید و بعد از کمی جوشیدن آن را آبکش کنید.
*بیش از یک‌بار، آب سویا را عوض نکنید. بعضی از افراد قبل از پخت سویا آن را داخل آب‌جوش خیس و چندین بار آبش را عوض می‌کنند. بهتر است برای حفظ طعم سویا آب آن را بیش از یک‌بار عوض نکنید.
*سویا را نچلانید. بعضی‌ها عادت دارند بعد از شستن سویا آن را می‌فشارند تا آب اضافه آن گرفته شود، اما در واقع با این کار مواد خوشمزه و مقوی سویا را دور می‌ریزند. برای از بین بردن آب اضافه سویا آن را آبکش و کمی صبر کنید تا آب اضافه اش به شکل طبیعی خارج شود.
2 روش خوش‌طعم کردن سویا
روش اول:
1- سویا را به مدت 10 دقیقه با آب‌پرتقال یا نارنج مزه‌دار کنید.
2- در ظرفی پیاز رنده شده را سرخ و به آن ادویه، نمک و رب گوجه فرنگی اضافه کنید. حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید. در این مرحله دو قاشق غذاخوری آب‌غوره را نیز به مواد اضافه کنید.
3- پس از اندکی صبر، یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید. حالا در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد.
4- حالا سویای شما مزه‌دار شده است و آن را می‌توانید به ماکارونی یا خوراک اضافه کنید.
روش دوم:
1- برای آماده کردن سویا مقداری پیاز را رنده کنید و داخل روغن زیتون یا کره تفت دهید.2- به آن مقداری پودر سیر، نمک، زعفران، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن سویای آبکش شده را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید.
3- اندکی آب‌غوره به مواد اضافه و صبر کنید تا به خورد سویا برود.
4- یک فنجان آب‌جوش به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید سویا بپزد. می‌توانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا بیفزایید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/756048/راز‌های-کاربردی-برای-خوشمزه-شدن-سویا
بستن   چاپ