آریا بانو
ترفند درست کردن «سوئیس رول» نرم و جذاب
يکشنبه 29 خرداد 1401 - 21:58:42
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / آموزش سوئیس رول
آرد سفید 70 گرم
روغن مایع 50 گرم
شیر 80 گرم
زرده 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
وانیل مقداری
سفیده 4 عدد
شکر دانه ریز 80 گرم
کرم تارتار 1/4 ق چ یا آب لیموی تازه 1 ق چ
نوتلا با گاناش به میزان لازم
قالب 25 در 25 با ارتفاع 5
ابتدا کف و دیواره های قالب رو کاغذ گذاشته و میذاریم کنار .
روغن رو در کاسه ایی ریخته و یک دقیقه تو مایکروفر یا روی گاز گذاشته تا داغ بشه تا جاییکه بهش دست میزنین سوزش رو احساس کنید .
سپس به ترتیب آرد الک شده رو اضافه و با همزن دستی هم زده و بعد شیر رو اضافه ، خوب هم زده تا یکدست بشه .
تخم مرغ و زرده ها رو دانه دانه همراه وانیل اضافه میکنیم و خوووب هم میزنیم تا یکدست بشن و میذاریم کنار .
سفیده ها و تارتار رو داخل ظرف استیل یا شیشه ایی تمیز و خشک ریخته و با همزن برقی میزنیم تا کف کنه و بیاد بالا سپس شکر رو در سه نوبت بهش اضافه و همچنان هم زده تا جاییکه وقتی ظرف رو برمیگردونیم ازش نریزه .
‌سپس حدود 1/3 از سفیده رو به مواد زرده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم وقتی یکدست شد مایه رو به کل سفیده اضافه و باز آرام و دورانی هم زده تا یکدست بشن .
دقت کنید که پف مایه با زیاد هم زدن از دست نره .
از مایه بدست اومده تو یه سه ظرف جدا 65 گرم از موادمون میریزیم یک ق س پودر کاکائو تیره برای قسمت شکلاتی، یک ق س پودر نسکافه برای قسمت نسکافه ایی ،کمی زعفران دمکرده غلیظ برای قسمت زرد میریزیم و بقیه مایه رو بصورت ساده تو قالب میریزیم و روشو صاف میکنیم .
هر سه رنگ بدست اومده رو تو قیف ریخته و مطابق فیلم روی مایه ساده میریزیم .
بعد با یه نی مطابق فیلم عمل میکنیم .
نی رو تا ته مایه فرو ببرین .
بعد چند بار قالب رو به سطحی زده سپس در فر برقی 160 با فن روشن مدت 10 دقیقه و به 150 کاهش داده و 20 دقیقه دیگه میگذاریم تا بپزه . نیازی نیست که سطحش طلایی بشه .
بعد از فر خارج کرده و دو سه دقیقه ایی میذاریم کنار تا از داغی اولیه بیفته .
سپس روی کاغذ برگردانده ، روش نوتلا یا گاناش مالیده و صبر میکنیم تا ولرم بشه .
بعد شروع به رول میکنیم ، در حین رول باید یک لایه نازک از روی نان جدا بشه تا رولت رنگارنگ ما خودشو نشون بده ، اگه جاییش هم چسبیده بود خودتون جدا کنین .
سفت رولش کنین و چند ساعتی تو یخچال بزارین تا خودشو خوووب بگیره .
دقت کنین موقع رول کردن ، نوک طرحهای روی نون در جهت عرض باشد .
از صفحه somayeh.sanay

http://www.banounews.ir/Fa/News/756598/ترفند-درست-کردن-«سوئیس-رول»-نرم-و-جذاب
بستن   چاپ