آریا بانو
«ترشی ربی» را به روشی عالی درس کنید
يکشنبه 29 خرداد 1401 - 21:58:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / ترشی ربی
1-گل کلم 1 بوته بزرگ
2-هویج 1 کیلو
3-کرفس پاک شده 500 گرم
4-خیار 1 کیلو
5-بادمجان 750 گرم
6-سبزی معطر پاک شده 100 گرم
7-فلفل کاپی (تند) به تعداد لازم
8-سیر 20 حبه
9-موسیر خشک 20 اسلایس
10-رب گوجه 500 گرم
11-نمک 2 الی 3 ق.غ
12-آب 1٫5 لیتر
13-سرکه 1٫5 لیتر
14-تخم گشنیز، گلپر، فلفل سیاه،زردچوبه از هر کدام 2 ق غ
نکات:
1-موسیر تازه چون همیشه در دسترس نیست من از موسیر خشک استفاده کردم. برای استفاده در ترشی کافیه یک ساعت در آب خیس بخوره.
2-برای تهیه این ترشی از آب استفاده شده پس نگران خشک کردن مواد نباشید.
3-از نمک بدون ید استفاده کنید. اگه از نمک ید دار استفاده کنید ممکنه ترشی نرم بشه.
4-گلپر و زردچوبه رو حذف نکنید. علاوه بر طعم عالی که به ترشی میده خاصیت ضد عفونی کنندگی دارند و جلوی کپک زدن رو می گیرند.
5-حتما در ظرف درب دار و داخل یخچال نگهداری شود. ماندگاری این ترشی خیلی زیاد نیست
از صفحه اکوفود

http://www.banounews.ir/Fa/News/756599/«ترشی-ربی»-را-به-روشی-عالی-درس-کنید
بستن   چاپ