آریا بانو
فوت و فن طبخ «خورش بامیه» به روش اصیل جنوبی
دوشنبه 30 خرداد 1401 - 14:54:50
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / خوروش بامیه جنوبی
مواد لازم برای خوروش بامیه جنوبی:
گوشت:مقدار گوشت بستگی به تعداد افراد داره
پیاز:٢تادرشت
رب گوجه:٢قاشق غذا خوری
لپه محلی:برای هردونفر یک مشت
سیر:١بوته
روغن
نمک
بامیه تازه:نیم کیلو
فلفل
ادویه مخلوط
زردچوبه
آبلیمو: چند قاشق
نکته
⬅️برای تمیز کردن بامیه کلاهک بامیه روکامل نبرید باعث میشه خورشتون لزج بشه
⬅️برای اینکه شکل بامیه حفظ بشه قبل از اینکه داخل خوروش بریزید تفتش بدید
⬅️آبلیمورووقتی که داریدبامیه روتفت میدید بهش اضاف کنید.چون دیگه خورشتون لزج نمیشه
از صفحه sepideh_chef

http://www.banounews.ir/Fa/News/756744/فوت-و-فن-طبخ-«خورش-بامیه»-به-روش-اصیل-جنوبی
بستن   چاپ