آریا بانو
میزاردور/ نحوه درست کردن «دسر محلبی آلبالو»
دوشنبه 30 خرداد 1401 - 14:54:53
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
‌مواد لازم:
شیر:4 لیوان ⁣
شکر:1 لیوان ⁣
آرد سمولینا (ایرمیک):9 ق غ ⁣
وانیل 1/2 ق چ ⁣
مواد لازم برای سس روی دسر:⁣
آلبالو: نیم کیلو ⁣
آب آلبالو:1/2 لیوان ⁣
شکر:1فنجون ⁣
نشاسته ذرت:1 ق غ ⁣
آبلیمو:1/2 ق چ ⁣
طرز تهیه:
ابتدا شیر وشکر و آرد سمولینا رو خوب هم میزنیم تا آرد سمولینا تو شیر حل بشه وگوله نشه بعد روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و در آخر وانیل رو اضافه کرده و خاموش می‌کنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال میزاریم.
تهیه سس روی دسر:⁣
آلبالو و آب آلبالو و شکر رو حرارت میزاریم تا بجوشد وقتی جوشید و آب آلبالو رو به اتمام بود نشاسته ذرت رو با 1/2 آب سرد حل می‌کنیم و به سس اضافه کرده میزاریم چند تا قل بزنه و سس غلیظ بشه و در انتها ابلیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم ⁣
دسر رو از قالب خارج کرده و سس رو روی دسر میریزیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/756745/میزاردور--نحوه-درست-کردن-«دسر-محلبی-آلبالو»
بستن   چاپ