آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه
دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر:4 لیوان
شکر:1 لیوان
آرد سمولینا (ایرمیک):9 ق غ
وانیل 1/2 ق چ
مواد لازم برای سس روی دسر:
آلبالو: نیم کیلو
آب آلبالو:1/2 لیوان
شکر:1فنجون
نشاسته ذرت:1 ق غ
آبلیمو:1/2 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا
شیر وشکر و آرد سمولینا رو خوب هم میزنیم تا آرد سمولینا تو
شیر حل بشه وگوله نشه بعد روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و در آخر وانیل رو اضافه کرده و خاموش میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت 6
ساعت در یخچال میزاریم.
تهیه سس روی دسر:
آلبالو و آب آلبالو و شکر رو حرارت میزاریم تا بجوشد وقتی جوشید و آب آلبالو رو به اتمام بود نشاسته ذرت رو با 1/2 آب سرد حل میکنیم و به سس اضافه کرده میزاریم چند تا قل بزنه و سس غلیظ بشه و در انتها ابلیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم
دسر رو از قالب خارج کرده و سس رو روی
دسر میریزیم.
http://www.banounews.ir/Fa/News/756745/میزاردور--نحوه-درست-کردن-«دسر-محلبی-آلبالو»