آریا بانو
طرز تهیه قیمه کورگ
جمعه 3 تير 1401 - 16:16:13
آریا بانو - قیمه کورگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به شهر سنندج بر می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه کورگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر تره 500 گرم سویا 200 گرم پیاز 1 عدد کره 20 گرم آب ½ فنجان نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی پودر آویشن و پودر زنجبیل (قابل حذف) به مقدار کافی طرز تهیه قیمه کورگ مرحله اول برای تهیه قیمه کورگ خوشمزه در ابتدای کار تره را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس سویا را درون یک کاسه حاوی آب جوش ریخته و اجازه می دهیم سویا درون آب جوش بماند تا بافت آن کاملا نرم شود. مرحله دوم حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به تابه می افزاییم، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تاپیاز سبک و شیشه ای شود. مرحله سوم در ادامه سویا را آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل پودر آویشن و پودر زنجبیل را به تابه می افزاییم. مرحله چهارم حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه تره را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا تره کاملا سرخ و تغییر رنگ بدهد، سپس آب را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به خوبی بپزد. مرحله پنجم زمانی که آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس قیمه کورگ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت غذا را به همراه برگ ریحان تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

قیمه کورگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به شهر سنندج بر می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه کورگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
تره500 گرم
سویا200 گرم
پیاز1 عدد
کره20 گرم
آب½ فنجان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر آویشن و پودر زنجبیل (قابل حذف)به مقدار کافی
طرز تهیه قیمه کورگ
مرحله اول
برای تهیه قیمه کورگ خوشمزه در ابتدای کار تره را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس سویا را درون یک کاسه حاوی آب جوش ریخته و اجازه می دهیم سویا درون آب جوش بماند تا بافت آن کاملا نرم شود.
مرحله دوم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به تابه می افزاییم، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تاپیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
در ادامه سویا را آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل پودر آویشن و پودر زنجبیل را به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه تره را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا تره کاملا سرخ و تغییر رنگ بدهد، سپس آب را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به خوبی بپزد.
مرحله پنجم
زمانی که آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس قیمه کورگ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت غذا را به همراه برگ ریحان تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/757607/طرز-تهیه-قیمه-کورگ
بستن   چاپ