آریا بانو
2 شربت‌ خانگی خوش‌ رنگ و طعم
دوشنبه 6 تير 1401 - 04:01:22
آریا بانو - همشهری / شربت‌های خانگی خوش‌رنگ و طعمی هستند که درست کردن آنها گرمای هوای تابستان را تا حدی دلپذیر می‌کند. در این مطلب با طرز تهیه 2 شربت خانگی خوشمزه آشنا می‌شوید.
 گرمای تابستان یعنی شربت‌های خنک و خانگی؛ شربت‌هایی که مادرها و مادربزرگ‌ها همیشه شیشه‌های بزرگش را آماده می‌کردند و گوشه حیاط‌خلوت می‌گذاشتند و با خنکایش هرم تن داغ را سرد و آرام می‌کردند.
شربت ریحان
مواد لازم
برگ ریحان: 1/2 بسته
شکر: یک لیوان
آب: 2 لیوان
تکه‌های یخ: 1/2 لیوان.
طرز تهیه شربت ریحان
1- برگ ریحان را بشویید و آنها را در یک قابلمه ترجیحا استیل بریزید.
2- شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کرده سپس آن را به قابلمه برگ ریحان اضافه کنید.
3- اکنون قابلمه را نیم‌ساعت روی شعله متوسط بگذارید تا هم شکرها حل شوند و هم عطر و طعم برگ‌های ریحان پس داده شود.
4- سپس حرارت را خاموش کنید تا سرد شود. شربت را در لیوان بریزید، مقداری آب و چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.

آریا بانو

شربت پنیرک چند رنگ
مواد لازم
پنیرک: 2قاشق غذاخوری
آب: 2لیوان
شکر یا عسل به میزان لازم
آبلیمو: مقداری
عرق نعناع و گلاب: مقداری
تخم شربتی در صورت تمایل.
طرز تهیه شربت پنیرک چند رنگ
1- تخم شربتی را داخل مقداری آب بریزید تا حجیم شود.
2- پنیرک را داخل آب سرد بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا رنگ بنفش زیبای خود را پس دهد. از یک صافی بسیار ریز رد کنید و با پشت قاشق کاملا فشار دهید تا رنگ پنیرک و مایع ژلاتینی آن خارج شود.
3- شکر یا عسل را به مایعی که از صافی رد کرده‌اید اضافه و مخلوط کنید.
► برای شربت پنیرک بنفش مقداری از مایع را داخل لیوان ریخته و کمی گلاب به آن اضافه کنید تا طعم خوشایندی بگیرد.
► برای شربت پنیرک سبز مقداری از مایع را حداکثر 5 دقیقه جوشانده تا رنگ بنفش آن به سبز خوش‌رنگی تبدیل شود.
► اگر کمی آبلیمو به شربت پنیرک اضافه کنید، ‌رنگ بنفش به‌صورتی تبدیل می‌شود.
► اگر می‌خواهید شربت آبی‌رنگی داشته باشید از میزان پنیرک کمتری استفاده کرده و قبل از رسیدن آن به رنگ بنفش، ‌آن را صاف کنید تا رنگ آبی روشنی داشته باشید. اگر شربت بنفش را هم یکی، 2دقیقه بجوشانید آبی خواهد شد.

http://www.banounews.ir/Fa/News/758072/2-شربت‌-خانگی-خوش‌-رنگ-و-طعم
بستن   چاپ