آریا بانو
آموزش طبخ کتلت خوشمزه و سنتی شهر لاهیجان
سه شنبه 7 تير 1401 - 03:12:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / متأسفانه کتلت خوشمزه ی شهر لاهیجان، مثل باقی غذاهای گیلانی شناخته شده و معروف نیست، ولی مطمئن باشین اگه به همین روشی که میگم کتلت لاهیجانی درست کنین از اون غذاهای نونی نوستالژیکی میشه که همیشه پایه ثابت سفره هاتونه😍
حالا چند تا نکته در مورد کتلت لاهیجانی بگم؟
از نون بربری‌های نازک تر برای ساندویچ استفاده کنین.
بذارین کله ی نون بربری یکی دو روز بیات بشه بعد خیسش کنین.
بهتره از گوشت چرخکرده ی تازه استفاده کنین.
و حتماً زیتون پرورده رو کنارش داشته باشین چون یکی از ارکان مهم و ضروری برای لذیذتر شدن ساندویچ کتلت لاهیجانیه❤️
مقدار مواد لازم:
سیب زمینی: 2 عدد متوسط
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز: یک عدد
کله ی نون بربری: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و آویشن و ادویه کاری به مقدار دلخواه.
سبوس نان بربری: یک لیوان.
شما تا حالا کتلت لاهیجانی خوردین؟ تجربه تون از تست این کتلت اصیل گیلانی چی بوده؟
منبع: mrchef.iran

http://www.banounews.ir/Fa/News/758292/آموزش-طبخ-کتلت-خوشمزه-و-سنتی-شهر-لاهیجان
بستن   چاپ