آریا بانو
طرز پخت «قلیه ماهی» خوشمزه و اصیل بوشهری
چهارشنبه 8 تير 1401 - 14:16:16
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / قلیه خوشمزه اصیل بوشهری
مواد لازم :قلیه ماهی
ماهی :به مقدار لازم(معمولا برای قلیه از ماهی استفاده میکنن که گوشت سفت تری نسبت به ماهی های دیگه داشته باشه یعنی وقتی پخته بشه له نشه)
سیرخشک:دو بوته
پیاز:یک عدد بزرگ
تمر سیاه هندی
گشنیزریز خوردشده :٥٠٠گرم
شنبلیه خشک ١/٥قاشق سر پر
((اگر از شنبلیه تازه استفاده میکنید؛١٥٠گرم))
آرد گندم:یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :1قاشق غذا خوری
روغن
نمک
فلفل هندی (اگرتندی دوست ندارید کم اضاف کنید)
روش پخت:
اول از همه ماهی ‌خوب پاک کنیدومقداری نمک بزنید وبذارید کنار تا خوب مزه دار بشه
یه پیاز بزرگ وخلالی کنید ویه مقدار تفتش بدیدوبعد سبزی اگر شنبلیله هم تازه بود به همراه گشنیز اضافه کنید وتفت بدید
وقتی خوب سرخ شد ((سیرو فلفل ونمک و1قاشق زرد چوبه ‌خوب بکوبید وبه سبزی اضاف کنید وتفت بدید بعد 1قاشق آرد ویک قاشق رب گوجه هم اضاف کنید وتفت بدید تو این غذا باید در ریختن روغن دست ‌دلباز باشید که خیلی توطعمش تاثیر داره ماهی هایی که نمک زده بودید بشورید وبذارید روی سیر وسبزی ها که عطرشون وبه خورد ماهی بره بعد از چند دقیقه تمرهندی که داخل آب ولرم گذاشتید ونرم شده از صافی رد کنید وبه ماهی وسبزی اضافه کنید وبذارید به گفته بوشهری ها با شعله کم دم بکشه وقیماق ببنده
نکته
❌به هیچ عنوان موقع پخت قلیه سر دیگ وکامل نبندید قلیه بریده میشه یعنی خوب جا نمیوفته.
❌همیشه برای پخت قلیه از گشنیز تازه استفاده کنید.
یعنی از درست کردنش پشیمون نمیشید

http://www.banounews.ir/Fa/News/758606/طرز-پخت-«قلیه-ماهی»-خوشمزه-و-اصیل-بوشهری
بستن   چاپ