آریا بانو - ایرنا / از شاهتوتهای جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماههای بعد ذخیره کنید.
مواد لازم برای تهیه مربا و
شربت شاه توت:
شاهتوت: 1 کیلو شکر: 5 لیوان آبلیمو: 2 قاشق چایخوری آب جوش: 7 لیوان طرز تهیه و دستور پخت مربا و
شربت شاه توت:
1. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاهتوتهایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
2. هر چند دقیقه
شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه
شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید.
شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی
شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد
شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه
شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.
3. شاهتوتهای داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.
4. بعد از اینکه
شربت و مربا سرد شد آن را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
http://www.banounews.ir/Fa/News/758638/طرز-تهیه-مربا-و-شربت-شاهتوت؛-طعمی-که-نباید-از-آن-غافل-شوید