آریا بانو
ترفند خیارشور فوق العاده ترد در کمتر از نیم ساعت
جمعه 10 تير 1401 - 13:42:50
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / خیارشور شیشه ای بیرون کیلویی 60تا70 تومن بوده دیدم، این شد 10تومن🤩فوق العاده هم خوشمزه شد دقیقا عین کارخونه ای عالی شد
مواد لازم:
خیار قلمی 1کیلو
ترخون تازه یا خشک (من ترخون و مرزه خشک زدم)
نمک دریا 2قاشق
فلفل تند خشک یا سبز 3عدد
سیر چند حبه
نخود برای هر شیشه 10تا 15 عدد
ظرف شیشه ای
سرکه 1/3 لیوان (سفید یا قرمز فرقی نداره)
نکات
آب نمک که روی خیار میگیریم نیاز نیست جوشیده باشه، آب معمولی بریزید
به ازای هر لیوان آب ، یک قاشق نمک بریزید
خیارها رو با نوک چاقو شیار کوچک بزنید تا خوش طعم تر بشن
بعد از اینکه آب قابلمه به جوش آمد ،فقط و فقط 20 دقیقه بجوشد(در غیر این صورت خیارها نرم می‌شوند) بعد شعله را خاموش و اجازه دهید شیشه سر جای خودش ولرم شود بعد از قابلمه خارج کنید .هم زمان که در قابلمه آب گرفتید شیشه راهم درون قابلمه قرار دهید
از پیج: soude_home
pari_foodiii

http://www.banounews.ir/Fa/News/758963/ترفند-خیارشور-فوق-العاده-ترد-در-کمتر-از-نیم-ساعت
بستن   چاپ