آریا بانو
ترفند شیرینی پزی با آبکش!
دوشنبه 13 تير 1401 - 20:12:52
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / یه ترفند عالی با ابکش
مواد شربت:
2.5 فنجان شکر (400 گرم)
3 لیوان آب (600 میلی لیتر)
1 تکه لیمو
مواد خمیر:
125 گرم کره به دمای اتاق رسیده
پودر قند نصف لیوان (50 گرم)
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (5 گرم
نصف ق چ وانیل
سمولینا (70 گرم) نصف لیوان
2 فنجان آرد همه منظوره (240 گرم)
نصف لیوان گردوی ریز آسیاب شده (50 گرم)
زرده تخم مرغ و کنجد برا رومال
-----------------
شکر
آب
و یه تکه لیمو
هم بزنید تا شکر حل بشه
بزارید رو حرارت جوش بیاد بعد 10 دقیقه با حرارت ملایم بمونه
خب این شربتو بزارید کنار تا خنک بشه
کره و پودر قند روباهم مخلوط کنید
دوتا تخم مرغو اضافه کنیدو هم بزنید و یه زردشو هم بزارید برا رومال
بکینگ پودر
وانیل
و آرد سمولینا
آرد رو هم کم کم اضافه کنید بهشو ورز بدید تا یه خمیر نرم و نچسب داشته باشید
بعد مغز گردو یا هر مغز دیگه ای که دوست داریدو اضافه کنید
خب خمیرو 24 قسمتش میکنیمو مثل ویدو با یه آبکش بهشون فرم میدیم
همه رو به همین صورت آماده کنید و تو سینی فر بچینید
روشونو با زرده تخم مرغ رومال میکنیمو کنجد میریزیم
به مدت 20-25 دقیقه بره تو فر گرم با درجه ‌180 درجه تا آماده بشه
بعد شربت رو روشون میریزیمو یه نیم ساعتی میزاریم تا جذب بشه
میتونید به صورت داغ هم‌شربت رو روی سطحش بریزید عالی میشه
بی نظیییر میشه
خیلی راحت خودتون میتونید درست کنید
نوش جان❤️
منبع: deser.city

http://www.banounews.ir/Fa/News/759746/ترفند-شیرینی-پزی-با-آبکش!
بستن   چاپ