آریا بانو
طبخ اکبرجوجه به روش مسترفود
سه شنبه 14 تير 1401 - 01:04:12
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / عزیزای دلم این غذا به روش های مختلف آماده میشه و اگر حرارت و در آخر پخت زیاد کنید رنگ مرغ تیره تر خواهد شد ولی مشکلش اینه که گوشت مرغ کمی خشک تر میشه .
شما به من بگین با چه روشی درست میکنید 🙏🌹
مواد لازم :
جوجه زیر 1 کیلو
کره محلی 250 گرم روغن مایع تقریبا نیم لیتر
ادویه ها:
چوب دارچین 1 عدد
هل 1 عدد
میخک 2 عدد
برگ بو 1 عدد
رزماری تازه یا اویشن 1 شاخه کوچک
نمک 1 ق.غ
دان فلفل سیاه 10 عدد
سس:
رب انار 3 ق.غ
پودر گردو 1 ق.غ
اگر رب ترش بود 1 ق.چ عسل
زعفران دم کرده 1 ق.چ
نکات مهم :
مرغ برای گرفتم بوی نامطبوع زمانیکه آب به جوش امد 3 دقیقه بیشتر نجوشد . و بلافاصله خشک کنید و سرخ کنید .
حرارت پخت جوجه در حد ریز جوش باشه (حرارت خیلی کم) تقریبا 90 تا 92 درجه سانتیگراد .
مدت زمان پخت 3 تا 4 ساعت میباشد .
منبع: mr.foodx

http://www.banounews.ir/Fa/News/759807/طبخ-اکبرجوجه-به-روش-مسترفود
بستن   چاپ