آریا بانو
خانواده همسرم به او می گویند طلاق بگیر
يکشنبه 2 مرداد 1401 - 01:15:32
آریا بانو - خراسان / پسری هستم 22 ساله. 3 سال است ازدواج کرده ام. در این دوران با همسرم خوب بودیم ولی حدود یک سال است که با هم به مشکل خورده ایم چون خانواده عمویم که خانواده همسرم هستند، نمی گذارند با هم زندگی کنیم و الان هم به همسرم اصرار می کنند که طلاق بگیر. من و همسرم از اول همدیگر را دوست داشتیم، چون دخترعمو و پسرعمو هستیم.
پاسخ مشاور
این گونه که شما مطرح کردید، ازدواج تان در سن تقریبا پایینی انجام شده است و ازدواج در سن کم، یکی از مشکلاتی که با خود به همراه دارد نداشتن استقلال مالی است و زوج به والد خود وابستگی مالی دارد و خانواده به خودشان اجازه می دهند که در هر تصمیم و رفتاری دخل و تصرف داشته باشند.
مهم ترین رفتاری که شما و همسرتان باید بیاموزید یک گفت و گوی قاطع یعنی بدون پرخاشگری و با حفظ احترام است و البته حتما روی استقلال مالی خود هم متمرکز باشید چون وقتی شما استقلال مالی داشته باشید می توانید خیلی از شروط خانواده همسرتان را بپذیرید. مزایای ازدواج فامیلی شما در بیشتر موارد از نظر تناسب خانوادگی، فرهنگی، اقتصادی و اعتقادی که بسیار مهم هستند مشکلی با خانواده عروس یا داماد نخواهید داشت چون طبقه خانوادگی - اجتماعی فامیل ها عموما یکسان است و فقط استثنای 10 درصدی وجود دارد که عده ای خیلی بالاتر از سطح فامیل یا خیلی پایین تر از آن باشند و با یکدیگر در تناسب قرار نگیرند. پس برخی از تناسب هایی که ما برای ازدواج نیازمند آن ها هستیم در ازدواج های فامیلی، خود به خود وجود دارد.
مورد دوم در ازدواج های فامیلی که با هم رفت و آمد دارند، شناخت بیشتر و عمیق تر است و احتمال فریبکاری ها خیلی کم است برای مثال خیلی بعید و غیرممکن است که پسر عمویی که تا سوم راهنمایی خوانده، خود را کارشناس ارشد جا بزند! معایب ازدواج های فامیلی دخالت خانواده ها؛ مورد دیگری است که می توان درباره ازدواج های فامیلی مطرح کرد و باز هم موضوعی روان شناختی است. بررسی ها نشان می دهد دخالت خانواده ها در زندگی این زوج ها بیشتر از دیگر زوج هاست و از طرف دیگر، گستردگی این دخالت ها هم بیشتر از دیگر زوج هاست. توضیح بیشتر آنکه هم خانواده های زوج ها و هم فامیل در زندگی آن ها دخالت می کنند. از خانواده همسر خود هیولا نسازید گاهی اوقات دلخوری ما از برخی رفتارهای ناخوشایند خانواده همسر، آنچنان ما را تحت تاثیر قرار می دهد که به کل یادمان می رود که آن ها ویژگی های مثبتی نیز دارند.
داشتن قضاوت منصفانه در این باره هم در کوتاه مدت به شما کمک می کند تا هیجانات خود را بهتر مدیریت کنید و در طولانی مدت از نظر شناختی بهتر با موضوع کنار بیایید و قضاوت درست تری داشته باشید. یکسال اخیر زندگی تان را بررسی کنید نکته دیگری که شما مطرح کردید این است که تا یکسال پیش خوب بوده اید بهتر است که کمی تامل کنیدو ببینید چه اتفاقی در رابطه شما پیش آمده است که این رابطه دارد رو به خراب شدن پیش می رود.
بعد شروع به ترمیم این مشکل کنید. دلایل اصرار خانواده همسرتان به طلاق را بیابید واضح است که دخالت خانواده ها برای شما مشکل ساز شده و از طرفی هم نمی خواهید وارد فرآیند جدایی شوید؛ بنابراین یکی از مهم ترین اقداماتی که باید انجام دهید، صحبت کردن قاطعانه با خانواده همسرتان است. بهتر است برای این گفت و گو، ابتدا همسرتان با خانواده خود و بعد هر دو با حضور هم در خانواده آن ها و در قدم بعدی با درخواست حضور بزرگ تر در جمع خانواده همسرتان، چنین گفت و گویی انجام شود.
در گفت و گویی مناسب می توانید بفهمید مسائلی که آن ها از شما می خواهند و شما ندارید، چیست و برای آن ها اقدام کنید. برای یک گفت و گوی موثر بهتر است در زمان عصبانیت این کار را انجام ندهید. همچنین در زمان صحبت حتما به ویژگی های مثبت آنان اشاره کنید و نشان دهید قدردان زحمات شان هستید. توضیح دهید برخی برخوردهای آنان با وجود نیت خوب شان موجب سوء تفاهم شده است.
این موارد را به صورت مشخص و با تعیین مواردی که به نظر شما دخالت بوده است؛ توضیح دهید. در زمان صحبت به هیچ عنوان آنان را تهدید به قطع رابطه یا برخوردهای دیگر نکنید و البته در هر شرایطی احترام شان را نگه دارید و در آخر، هیچ وقت از قول همسرتان و این که او ناراحت شده است با والدینش صحبت نکنید بلکه موضوع را به عنوان مسئله ای مشترک بین شما و همسرتان مطرح و از ضمایر جمع مانند «ما» استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/763781/خانواده-همسرم-به-او-می-گویند-طلاق-بگیر
بستن   چاپ