آریا بانو
10 نمونه از شغل های اشباع نشده را بشناسیم
جمعه 14 مرداد 1401 - 09:37:32
آریا بانو - با وجودی که در جوامع مختلف، افراد بیکار زیادی را می‌بینیم که از نبود زمینه اشتغال شکایت دارند، اما هنوز شغل های اشباع نشده زیادی وجود دارد. این نوع مشاغل با تمام سختی‌ها و مزایا و معایب خود، همچنان جایگاه پیشرفت و درآمدزایی و رشد مناسبی را نشان می‌دهند و می‌توان با ورود به آن‌ها، در زمینه کسب و کار به سطح بالایی صعود کرد. با ما همراه باشید.
شغل های اشباع نشده
1. مترجمی
زمینه اشتغال: با توجه به مناسبات خارجی کشور با سایر کشورها و تجارت بین المللی که در جهان امروزی در جریان است، تسلط بر یک یا چند زبان خارجی، همیشه می‌تواند درآمدزا باشد. اگر چه مترجم‌های زبان انگلیسی در حد نیاز حاضر هستند، اما در بسیاری از زبان‌های کاربردی دیگر، همچنان به اضافه شدن مترجم نیاز است. به طور مثال مترجم زبان ترکی استانبولی، مترجم زبان روسی و …، از زمینه‌های اشتغال اشباع نشده است که هنوز بازار کار گسترده‌ای را به خود اختصاص می‌دهد. مزایا: از مزایای شغل مترجمی می‌توان به شناور بودن ساعات کار، امکان کار با چند کارفرما در زمان واحد، سطح درآمد مناسب و عدم نیاز به سرمایه اولیه اشاره کرد. معایب: از معایب این نوع اشتغال ریسک بیکار بودن برای برهه‌ای از زمان است. سطح درآمد: سطح درآمد یک مترجم از ماهی 2 تا 10 میلیون تومان و حتی بیشتر در نوسان خواهد بود.

آریا بانو


2. بوم‌گردی از شغل های اشباع نشده
زمینه اشتغال: با توجه به بالا رفتن قیمت ارز و گران شدن سفرهای خارجی، بوم‌گردی داخل کشور بیش از گذشته رونق دارد. این شاخه از کسب و کار، بسیار زمینه توسعه دارد و هنوز جایگاه بزرگی برای جذب و شروع به کار از خود نشان می‌دهد. با کشف مناطق مناسب بوم‌گردی و راه انداختن تورهای مناسب و زمینه‌های حاشیه‌ای آن، می‌توانید به درآمد قابل توجهی دست یابید. مزایا: این شغل جذابیت زیادی دارد و در عین حال که به درآمدزایی می‌انجامد، لذت فوق‌العاده ای از آن خواهید برد. به علاوه درآمدزایی آن از یک شاخه محدود نیست و می‌توانید در کنار اصل بوم گردی، به منابع درآمد دیگری وابسته به آن نیز دست یابید. معایب: این شغل معایب خاصی ندارد، تنها باید ساعت‌های زیادی را به آن اختصاص داده و همراه با تورهای گردشگری خود، به سر ببرید. سطح درآمد: سطح درآمد بوم گردی، از ماهی 5 تا 30 میلیون تومان متغیر خواهد بود. 3. برنامه نویسی وب سایت
زمینه اشتغال: با توجه به این که امروزه تمامی مشاغل از جدیدترین تا کهنه‌ترین، به داشتن وب سایت و حضور در دنیای اینترنت و البته توسعه آن‌ها نیاز دارند، برنامه نویسی و طراحی وب سایت، همچنان با نفس‌های تند پیش می‌رود. این نوع از اشتغال همچنان نیازمند ورود متخصصان حرفه‌ای و کاربلد بوده و به نظر می‌رسد که در سال‌های آینده نیز به همین منوال پیش برود. مزایا: مزایای این شغل در عدم نیاز به سرمایه اولیه و امکان انجام در هر موقعیت مکانی و هر ساعت از شبانه روز است. معایب: معایب آن نیز در امکان نبود پروژه در مقاطعی از زمان قرار می‌گیرد و احتمال این وجود دارد که در برخی برهه‌های زمانی، بدون درآمد باشید. سطح درآمد: سطح درآمدی آن به تعداد پروژه‌های دریافتی بستگی دارد و می‌تواند از ماهی 3 تا 50 میلیون تومان شناور باشد.

آریا بانو


4. مشاوره مالی
زمینه اشتغال: تمامی کسب و کارها و شرکت‌ها به مشاوران مالی نیاز دارند. در صورتی که بتوانید به یک مشاور مالی قوی و حرفه‌ای تبدیل شوید، زمینه اشتغال گسترده‌ای پیش رویتان قرار خواهد داشت. مزایا: شما می‌توانید در عین حال با چند شرکت قرارداد بسته و از چند محل متفاوت درآمد داشته باشید. معایب: معایب این نوع از اشتغال به سنگینی وظیفه آن در قبال ارائه مشاوره تضمینی و دقیق به شرکت‌ها، باز می‌گردد. سطح درآمد: سطح درآمد یک مشاور مالی از ماهیانه 5 تا 30 میلیون تومان خواهد بود. 5. طراحی لباس
زمینه اشتغال: نگاهی به بازار پوشاک ترکیه بیندازید! ما به جز نبود طراحان لباس حرفه‌ای، چیزی از آن کم نداریم! پس می‌توان به جرات گفت که طراحی لباس، یکی از ناب‌ترین زمینه‌های اشتغال در ایران است که کمتر به صورت حرفه‌ای به آن پرداخته شده است. با ورودی حرفه‌ای و قدرتمند به این حوزه، می‌توان بازار هدف بزرگی را تحت پوشش قرار داد. مزایا: مزایای این اشتغال در جذابیت آن و امکان رشد بی‌انتها وجود دارد. همین طور با ورود به حوزه طراحی لباس، می‌توان استارتاپ‌های موفقی شکل داده و یک کسب و کار بزرگ با کارمندان متعدد به وجود آورد. معایب: معایب این طرح در احتمال دراز مدت بودن رسیدن به درآمدزایی و قبول از سوی بازار خواهد بود. سطح درآمد: سطح درآمد یک طراح لباس از ماهیانه صفر تا 50 میلیون تومان است.

آریا بانو


6. بازاریاب الکترونیک
زمینه اشتغال: زمینه اشتغال بازاریاب الکترونیک با نگاهی به دنیای امروزی، کاملا مشخص است. تمامی مشاغل به بازاریابی و تبلیغات آنلاین و الکترونیک نیاز دارند و نقش گسترده بازاریابان الکترونیک در این میان، کاملا واضح است. مزایا: مزایای این شغل در امکان انجام آن به صورت دورکاری و دریافت پروژه‌های موازی است. معایب: معایب آن نیز به امکان دریافتی‌های نامنظم از سوی کارفرمایان محدود می‌شود. سطح درآمد: سطح درآمد بازاریابان الکترونیکی از ماهیانه 2 تا 10 میلیون تومان و بیشتر، در نوسان خواهد بود. 7. کشاورزی
زمینه اشتغال: اگر چه به نظر می‌رسد کشاورزی در کشور اشباع شده و به دلیل مشکلات زیادی در این حوزه، بسیاری از کشاورزان ورشکسته هستند؛ اما واقعیت چیز دیگری است! در صورتی که کشاورزی را به شکل مهندسی شده و بهینه آموخته و آن را با علم روز پیش ببرید، به یکی از پولسازترین و گسترده‌ترین شاخه‌های کسب و کار دست یافته‌اید. با توجه به گسترش جمعیت و نیاز مردم به محصولات کشاورزی، این شاخه، به ویژه ایده‌های پولساز کشاورزی ، تشنه ورود افرادی با تخصص و مهارت و دانش روز است. مزایا: مزایای آن در حس تولید و کمک به آبادانی و رونق کشور، سطح درآمد بالا و به استخدام درآوردن نیروهای کار دیگری است. معایب: معایب این نوع از کسب و کار در ماه‌های ابتدایی آن و شروع زراعت است که احتمالا با ریسک‌هایی همراه خواهد بود. سطح درآمد: سطح درآمد کشاورزی مهندسی شده از ماهی 10 تا 50 میلیون تومان و حتی بیشتر خواهد بود.

آریا بانو


8. پرورش بوقلمون و شترمرغ
زمینه اشتغال: مدتی است که گوشت بوقلمون و شترمرغ، جای خود را در میان محصولات پروتئینی باز کرده‌اند. پرورش بوقلمون و شترمرغ، همچنان زمینه اشتغال زیادی دارد و در صورت ورود به آن، می‌توانید به درآمد قابل توجهی دست یابید. مزایا: مزایای پرورش بوقلمون و شترمرغ، در فروش همیشگی و وجود بازار تقاضای بزرگ و دائمی است. معایب: معایب آن نیز در سختی کار و ریسک نگهداری از بوقلمون و شترمرغ و بیماری‌های احتمالی آن‌ها و از دست دادن بخشی از سرمایه است. سطح درآمد: سطح درآمد یک پرورش دهنده بوقلمون و شترمرغ، البته به وسعت کار بستگی دارد. 9. صنعت توریسم
زمینه اشتغال: صنعت توریسم داخلی یا خارجی، همچنان از پیشتازان صنایع پولساز در کشور است. آژانس‌های مسافرتی زیادی در حال ارائه خدمات تورهای داخلی و خارجی هستند، اما هنوز وارد شدن به این حوزه با ارائه خدمات بهینه و متفاوت، می‌تواند فوق العاده پولساز باشد. به ویژه تورهای داخلی در شرایط گرانی تورهای خارجی، می‌توانند زمینه ساز درآمدهای سرشار گردند. مزایا: مزایای این نوع از کسب و کار به ایمنی درآمد و نبود ریسک روی سرمایه مربوط می‌شود. معایب: معایب صنعت توریسم نیز به احتمال فصلی بودن درآمد آن و نوسانات شدید قیمت تور و بلیط، محدود می‌گردد. سطح درآمد: سطح درآمد، بستگی به سایز کار از ماهیانه 10 تا 100 میلیون تومان در نوسان خواهد بود.

آریا بانو


10. توانبخشی و فیزیوتراپی از شغل های اشباع نشده
زمینه اشتغال: جمعیت ایران به سمت کهنسالی می‌رود و توانبخشی و فیزیوتراپی روز به روز، بیشتر مطالبه می‌شود. با این حساب، نیاز کشور به خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی، افزون‌تر خواهد بود و می‌توان این موارد را از مهم‌ترین زمینه‌های اشتغال پررونق بدانیم. مزایا: مزایای آن به داشتن حس خوب در کمک به دیگران و التیام بخشیدن به آلام آن‌ها و ایمنی شغلی مربوط می‌شود. شما می‌توانید مرکز توانبخشی خود را راه اندازی کرده و یا در یک مرکز دیگر مشغول به کار شوید. معایب: می‌توانیم معایب آن را تنها در سختی و خستگی ناشی از کار در ساعت‌های طولانی، خلاصه کنیم. سطح درآمد: سطح درآمد این حوزه به راه انداختن یک مرکز مستقل یا کار کردن به عنوان فیزیوتراپ در یک مرکز دیگر، بستگی دارد.
سخن آخر
همان طور که مشاهده می‌کنید، همچنان برخی از مشاغل تشنه هستند و هنوز می‌توان جذب مشاغلی شد که زمینه پیشرفت و توسعه آن‌ها وجود دارد و تقاضای خود را دارا هستند. پیشنهاد می‌کنیم با بهترین شغل های 10 سال آینده ایران هم آشنا شوید و برای شروع کسب و کار بهترین تصمیم را بگیرید. شما چه مشاغلی می‌شناسید که همچنان بازار کار گسترده‌ای داشته و آینده درخشانی برای آن‌ها می‌توان متصور بود؟

http://www.banounews.ir/Fa/News/766560/10-نمونه-از-شغل-های-اشباع-نشده-را-بشناسیم
بستن   چاپ