آریا بانو
چطور «قیمه نذری» بپزیم؟
جمعه 14 مرداد 1401 - 22:09:46
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر/
مواد مورد نیاز برای 4 نفر :
گوشت خورشتی 350 گرم
لپه 1 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد درشت
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
رب گوجه 1 ق.غ سرپر
زعفران دم کرده 2 ق.غ
پرک لیمو عمانی 1.5 ق.غ یا 4 عدد لیمو عمانی که از قبل خیس خرده.
گلاب 2 ق.غ
ادویه ها:
نمک 1 ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.ج
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
زردچوبه 1 ق.م
پودر کاری 1 ق.چ
جوز هندی ⅕ ق.چ
.
ادویه هایی مورد نیاز در اخر پخت :
گل محمدی 5 عدد
چوب دارچین 2تا بند انگشت
هل سبز 6 عدد
.
نکات مهم :
لپه با روغن و نمک تفت بخوری تا نیم پخت بشه .
گوشت و با حرارت بالا تفت بدین تغییر زنگ بده و آب نندازه .
هل ، گل محمدی و دارچین ، زعفران و پرک لیمو نیم ساعت اخر اضافه بشه و 5 دقیقه اخر در قابلمه و کلا بردارین حرارت خیلی کم و گلابم اضافه کنید ، به روغن که افتاد خورشت قیمه ما آماده است .
اگر دنبه داشتین پیاز و داخلش تفت بدین و بعد گوشت و اضاعه کنید .
از صفحه مستر فودکس

http://www.banounews.ir/Fa/News/766721/چطور-«قیمه-نذری»-بپزیم؟
بستن   چاپ