آریا بانو
طرز تهیه چیز کیک آلبالو به 4 روش
شنبه 22 مرداد 1401 - 05:10:56
آریا بانو - کیک پنیر یا چیز کیک ریشه در دسر‌های یونانی دارد. چیز کیک آلبالو هم یکی از انواع چیز کیک‌هاست که به عنوان یک دسر خوشمزه و متفاوت از خانواده کیک‌های آلبالویی سرو می‌شود. طرز تهیه چیز کیک آلبالو ساده است و در عین حال طعم و ظاهری بسیار خوب و جالب توجه دارد. 
چیز کیک آلبالو جزء چیز کیک‌های سرد و بدون پخت می‌باشد. یک کیک لایه‌ای با طعم فوق العاده پنیر و رویه‌ای از آلبالو‌های طبیعی و خوشمزه که ترکیب پنیر خامه‌ای استفاده شده در چیز کیک آلبالویی جزء بهترین قسمت این دسر می‌باشد. در ادامه چند روش متفاوت برای تهیه آن گفته شده است.
آنچه در این مطلب خواهید خواند... عدم نمایش
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
طرز تهیه چیز کیک آلبالو بدون تخم مرغ
تهیه چیز کیک آلبالو بدون فر
طرز تهیه چیز کیک آلبالو با کیک اسفنجی

آریا بانو


طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم
بیسکوییت دایجستیو یا ساقه طلایی دو لیوان نرم شده
پنیر خامه‌ای 600 گرم
کره ذوب شده 60 گرم
تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود) 5 عدد
شکر یک لیوان
خامه یک سوم لیوان
رنده پوست لیموترش یک سوم قاشق مرباخوری
مربای آلبالو یک شیشه
وانیل و پودر دارچین  به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 4 ساعت
دستور تهیه:
ظرفی که بتوان آن را در فر گذاشت انتخاب کنید و دور تا دور آن را کمی چرب کنید. بیسکوییت نرم و له شده را با کره ذوب شده و پودر دارچین مخلوط کنید، در ظرف بریزید و آن را در کف ظرف پهن کنید. فر را روی درجه حرارت 175 سانتیگراد بگذارید و ظرف را به مدت 6 دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکوییت‌ها کمی تغییر رنگ دهند. پنیر خامه ای ، پوست لیمو ترش رنده شده، شکر و وانیل را با هم درون مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند و به حالت کرم در آیند. زرده‌ تخم مرغ‌ها را به همراه خامه به کرم اضافه کرده و هم بزنید. سپس سفیده‌ تخم مرغ‌ها را آهسته آهسته اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید. حال کرم حاصله را به بیسکویت‌ها اضافه کنید. روی ظرف را با آلومینیم بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت در فر بگذارید. پس از یک ساعت کیک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید. پس از 3 ساعت روی کیک را با مربای آلبالو بپوشانید. چیز کیک آلبالو آماده سرو است … نوش جان…

آریا بانو

آریا بانو


طرز تهیه چیز کیک آلبالو بدون تخم مرغ
مواد لازم
بیسکویت 350 گرم
کره 120 گرم
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
پنیر خامه‌ای 250 گرم
شکر 1/3 پیمانه
پودر وانیل 2 قاشق چای خوری
خامه ترش 1 پیمانه
خامه زده شده 250 گرم
پودر شکر 1 قاشق چای خوری
مربای آلبالو 600 گرم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 6 ساعت
دستور تهیه:
بیسکویت‌ها را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید تا خرد شوند. کره را در یک ظرف ذوب کنید و با بیسکویت‌ها مخلوط کنید، سپس 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو به آن اضافه کنید. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید و آن را در ظرف مناسب کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار دهید. در یک ظرف دیگر پنیر خامه‌ای و شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کرده و خوب مواد را بزنید تا مخلوط شوند، خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید. حال کرم حاصله را به دو قسمت تقسیم کنید و نصف آن را با باقیمانده شکر و پودر کاکائو مخلوط نمایید. پس از 20 دقیقه ظرف کیک را از فر بیرون بیاورید و روی آن ابتدا یک لایه از کرم ساده و بعد یک لایه کرم کاکائویی بریزید. ظرف را به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید. پس از 5 ساعت که آن را از یخچال خارج کردید روی آن را با مربا آلبالو کامل بپوشانید. چیز کیک آلبالو آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با چای به عنوان یک عصرانه خوشمزه نوش جان کنید.

آریا بانو

آریا بانو


تهیه چیز کیک آلبالو بدون فر
مواد لازم برای لایه زیرین چیز کیک
بیسکویت پودر شده شکلاتی 250 گرم 
کره ذوب شده 125 گرم 
مواد لازم برای لایه دوم و میانی
پنیر خامه‌ای 400 گرم 
خامه فرم گرفته 300 گرم 
شکر 50 گرم
مواد لازم برای لایه سوم
آلبالو پوره شده 300 گرم
شکر 125 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
آب ¼ پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 6 ساعت

آریا بانو

آریا بانو


دستور تهیه:
بیسکوییت‌ها را در غذا ساز پودر کنید و سپس با کره ذوب شده مخلوط نمایید. مواد حاصله را در قالب کمربندی بریزید و آن را صاف کنید. پنیر خامه‌ای، خامه فرم گرفته و شکر را با هم مخلوط کنید و حسابی آن را بزنید تا یک کرم لطیف و یک دست حاصل شود. نصف کرم حاصله را روی بیسکویت‌ها بریزید و صاف کنید. هسته‌های آلبالو را بگیرید و آن‌ها را در مخلوط کن بریزید، سپس همراه با 125 گرم شکر و 1 قاشق سوپخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی قوام آید؛ شعله را خاموش کنید و دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید. نصف این مواد را به عنوان لایه سوم روی مواد بریزید. اکنون یک لایه دیگر از کرم سفید رنگ بریزید و روی آن را با مایه حاوی آلبالو بپوشانید. چیز کیک آلبالو آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با چای به عنوان یک عصرانه خوشمزه نوش جان کنید.

آریا بانو

آریا بانو


طرز تهیه چیز کیک آلبالو با کیک اسفنجی
در تهیه این نوع چیز کیک، شما به جای استفاده از کره و بیسکویت، باید از یک لایه کیک اسفنجی در کف قالب استفاده کرده و یکی از مواد دستورات بالا را روی آن ریخته تا در یخچال ببندد.
سخن آخر
چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند و سرو آن برای شما هم راحت تر باشد می توانید از قالب های کوچک استفاده کنید. مطمئن باشید مینی چیز کیک طرفداران بیشتری خواهد داشت! اما اگر فکر می کنید چیز کیک هم تکراری شده قالب های کوچکتان را از موادی که درست کردید پر کنید و کلا قسمت بیسکویتی را از دسر خود حذف کنید. می توانید آلبالو ها را در وسط مواد هم بریزید.
اگر به چیزکیک علاقه‌مند هستید طرز تهیه چیز کیک موزی و چیز کیک شکلاتی را نیز در ستاره بخوانید. شما هم این دسرهای خوشمزه را درست کنید و نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان در بخش نظرات در میان بگذارید.
به این مقاله امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
بله خیر

http://www.banounews.ir/Fa/News/768429/طرز-تهیه-چیز-کیک-آلبالو-به-4-روش
بستن   چاپ