آریا بانو
طرز تهیه کوکی شیر عسلی
شنبه 22 مرداد 1401 - 12:09:49
آریا بانو - کوکی شیر عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی شیر عسلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کوکی شیر عسلی کره 130 گرم شیر عسلی 70 گرم نشاسته ذرت 200 گرم طرز تهیه کوکی شیر عسلی مرحله اول برای تهیه کوکی شیر عسلی خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کره کاملا نرم شود. حالا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. مرحله دوم در ادامه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا کره را به همراه شیر عسلی درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق چوبی به اندازه ای که کره و شیر عسلی مخلوط و یکدست شوند هم می زنیم. مرحله سوم حالا نشاسته ذرت را درون کاسه الک کرده و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا درون کاسه جمع شود. در ادامه مقداری از خمیر کوکی برداشته و درون قالب سیلیکونی می ریزیم سپس به خوبی فشار می دهیم. مرحله چهارم زمانی که خمیر کاملا فرم قالب را گرفت و همچنین هوای اضافی بین خمیر از بین رفت، آنرا به آرامی از قالب جدا می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای فر داده شده را روی آن می چینیم. مرحله پنجم در این مرحله کوکی ها را به همین ترتیب درست می کنیم، سپس درون سینی قرار می دهیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت 15 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. مرحله ششم پس از گذشت این مدت، زمانی که روی کوکی ها کاملا طلایی شد، سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را به آرامی از سینی فر جدا می کنیم. مرحله هفتم حالا مرکز کوکی ها را با مقداری شکلات آب شده پر کرده و اجازه می دهیم کاملا سفت شود. در نهایت کوکی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

کوکی شیر عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی شیر عسلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی شیر عسلی
کره130 گرم
شیر عسلی70 گرم
نشاسته ذرت200 گرم
طرز تهیه کوکی شیر عسلی
مرحله اول
برای تهیه کوکی شیر عسلی خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کره کاملا نرم شود. حالا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا کره را به همراه شیر عسلی درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق چوبی به اندازه ای که کره و شیر عسلی مخلوط و یکدست شوند هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا نشاسته ذرت را درون کاسه الک کرده و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا درون کاسه جمع شود. در ادامه مقداری از خمیر کوکی برداشته و درون قالب سیلیکونی می ریزیم سپس به خوبی فشار می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که خمیر کاملا فرم قالب را گرفت و همچنین هوای اضافی بین خمیر از بین رفت، آنرا به آرامی از قالب جدا می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای فر داده شده را روی آن می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کوکی ها را به همین ترتیب درست می کنیم، سپس درون سینی قرار می دهیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت 15 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت این مدت، زمانی که روی کوکی ها کاملا طلایی شد، سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را به آرامی از سینی فر جدا می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مرکز کوکی ها را با مقداری شکلات آب شده پر کرده و اجازه می دهیم کاملا سفت شود. در نهایت کوکی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/768485/طرز-تهیه-کوکی-شیر-عسلی
بستن   چاپ