آریا بانو
معرفی گل های آپارتمانی کم نور
یکشنبه 23 مرداد 1401 - 10:16:41 AM
آریا بانو - انگیزه – گیاهان و حیوانات – نگهداری و پرورش گل ها و گیاهان در فضای کوچک خانه، کار دشواری به نظر می‌آید، ولی کافی است از گل‌ های آپارتمانی کم نور اطلاعاتی به دست آورید تا بتوانید این نوع گل ها را در فضای منزل خود نگهداری کرده و انرژی و ذوق طبیعت را در محیط زندگی خود پراکنده کنید و از آن لذت ببرید. از جمله این گل‌ها می‌توان به گل‌های زیبایی نظیر پوتوس و زاموفیلیا که نسبت به دیگر گل های آپارتمانی نیاز کمتری به نور دارند و خود را با شرایط آپارتمان و محل زندگی شما به خوبی تطبیق می‌دهند.
از گل‌ های آپارتمانی کم نور که در این مطلب از آن‌ها نام خواهیم برد، می‌توانید در دفتر محل کار، لابی ساختمان یا هتل، پاساژ و مراکز فروش و مغازه‌ها نیز نگهداری کنید. البته لازم به ذکر است که تمام گل ها و گیاهان برای ادامه رشد و زندگی خود به نور کافی نیاز دارند، این در حالی است که 9 گیاه زیبا هستند که به نور کمتری برای رشد نیاز دارند که در زیر به بررسی و معرفی این گل ها خواهیم پرداخت. دقت داشته باشید این فهرست به ترتیب سهولت در نگهداری از گل ها دسته بندی شده‌اند.
گل های آپارتمانی کم نور
1. پوتوس
اگر به دنبال گلی برای زیبا کردن و جان بخشیدن به آپارتمان خود هستید، گل پوتوس بهترین انتخاب از میان گل‌ های آپارتمانی کم نور دیگر است. طول ساقه این گل زیبا در شرایط آپارتمان به ارتفاع 7 متر نیز خواهد رسید. پوتوس در طیف‌های رنگی متنوع از ابلق و سبز روشن گرفته تا تیره موجود است که بهترین نوع رنگی آن برای رشد و نگهداری از آن در محیط‌های کم‌نور، نوع سبز تیره این گل است. اگر از سایر وارسته‌های گل پوتوس با طیف‌های رنگی دیگر برای زیباسازی فضای دکوراسیون منزل خود نگهداری کنید، برگ‌های آن با گذشت زمان، در طول تطبیق یافتن با نور کم محیط، تغییر رنگ می‌دهد و به سبز تیره رنگ مبدل می‌شوند.

آریا بانو


2. فیلودندرون اسکاندنس
پیشنهاد بعدی ما برای انتخاب و نگهداری از گل‌های آپارتمانی کم‌نور، گل فیلودندرون اسکاندنس است. همان‌طور که در تصویر می‌بینید، این گل برگ‌هایی به شکل قلب دارد. اندازه شاخه‌های این گیاه به اندازه دو متر است. فیلودندرون برگ قلبی، در مقایسه با پوتوس ریشه‌های نازک‌تری و برگ‌های پهن‌تری دارد ولی از مقاومت کمتری برخوردارند. این عوامل برتری پوتوس را به این گل از لحاظ شرایط نشان می‌دهد. این گل زیبا نیز مثل پوتوس در رنگ‌های مختلف وجود دارد که در نهایت در نور کم، به رنگ سبز تیره درخواهند آمد.

آریا بانو


3. بامبو
بسیاری از ما نام این گیاه را به کرات شنیده‌ایم. از این رو گیاه بامبو از مشهورترین انتخاب‌ها برای دکوراسیون منزل شما به وسیله گل‌ های آپارتمانی کم نور است. جالب است بدانید که این گیاه به گیاه شانس نیز معروف است. بامبو علاوه بر رشد درون خاک، می‌تواند مدت زمان طولانی را در آب پرورش پیدا کند. بامبو در ترکیب و شکل‌های متنوعی در گل فروشی‌ها موجود است. به تصاویر این گل زیبا نگاه کنید که در این تصویر دو نوع بامبو موجود است.

آریا بانو


4. آگلونما
این گیاه آپارتمانی کم نور، به علت مقاومت بالایی که در برابر شرایط جوی دارد، انتخاب مناسبی برای نگهداری در دفاتر تجاری و اداری است. گل آگلونما در طرح‌ها و گونه‌های متنوعی موجود است. برگ‌های برخی از گونه‌های این گل، لکه‌های صورتی و قرمز رنگی دارند. این گل‌های آپارتمانی کم‌نور، می‌توانند تمام فضایی را که برای آن‌ها در نظر گرفته شده را در اختیار خود بگیرند؛ از این رو و با توجه به این ویژگی این گل، آگلونما روی زمین به فضایی حدوداً یک متر مربعی نیاز دارد. دسته‌های همیشه سبز یا نقره‌ای آگلونما، مقاومت بیشتری را در مقابل نور کمتر دارند، این در حالی است که گونه‌های رنگی آن در نور، بهتر رشد می‌کنند.

آریا بانو


5. زاموفیلیا
شاید کمتر با این گیاه آشنا باشید. این گیاه غالبا تا ارتفاع یک و نیم متر رشد می‌کند و برگ‌های سبز رنگ براق دارد که همین ویژگی خاص این گیاه را به انتخابی مناسب برای قرار گرفتن در دسته گل‌ های آپارتمانی کم نور، تبدیل می‌کند. شاخه‌های گل زاموفیلیا با رشد بیشتر، به سمت خارج تاب بر می دارند و زیبایی گیاه را چندین برابر می‌کنند. البته لازم به ذکر است که این گل روند رشد و تکامل بسیار کندی دارد.

آریا بانو


6. برگ عبایی
داشتن برگ‌هایی به رنگ سبز تیره، گل برگ عبایی را جزو انتخاب های مناسب از میان گل‌ های آپارتمانی کم نور قرار خواهد داد. جالب است بدانید برگ‌های این گل تا ارتفاع یک متر رشد و نمو خواهد کرد. برگ عبایی با اینکه از گیاهان تزئینی به شمار می‌رود، به دلیل مقاومت بالایی که در برابر نور کم دارد، یکی از انتخاب‌های مهم برای نگهداری در گوشه و کنار منازل، زیر پله‌ها و همچنین در راهرو‌ها است.

آریا بانو


7.سانسِوِریا
گل سانسوریا، در گروه و زیر شاخه گل‌ های آپارتمانی کم نور و ویژه قرار می‌گیرد که می‌تواند زیبایی خاصی را به محیط منزل شما ببخشد. این گل آپارتمانی کم نور، به مراقبت چندانی نیاز ندارد. این گل به همراه گیاهانی نظیر گل زاموفیلیا و برگ عبایی، علاوه بر نیاز کمی که به نور دارند، آب کمتری نیز برای رشد نیاز دارند؛ از این رو در صورتی که در منزل خود از این گل‌ها برای زیبایی استفاده می‌کنید، نگران آبیاری و نور مورد نیاز آن‌ها نباشید. سانسوریا گونه و رنگ، شکل و اندازه‌های گوناگونی دارد که بر طبق سلیقه خود می‌توانید از این گل خاص در دکوراسیون خانه خود بهره ببرید.

آریا بانو


8. دراسنا
جالب است بدانید که گل دراسنا از جمله پر طرفدارترین انتخاب ها در بین گل‌ های آپارتمانی کم نور است. از این گل در اداره‌ها، پاساژ‌ها و راهرو‌ها نیز نگهداری می‌شود. نوع کامپکت از گل دراسنا، شاخ و برگ‌های سبز براق دارد و غالبا به صورت ساقه‌ای در گل فروشی‌ها به فروش می‌رسد؛ از این رو برای کاشتن این گونه‌ها در گلدان، باید از تعداد 3 تا 5 شاخه با ارتفاع گوناگون استفاده شود تا چهره‌ای زیبا از گل دراسنا تولید کنید. گونه‌های دیگر دراسنا نیز با توجه به رنگ برگ‌ها، نیاز نوری مختلفی با هم دارند که با توجه به ویژگی نورگیر بودن آپارتمان خود، می‌توانید از آن‌ها در دکوراسیون منزل خود نگهداری کنید.

آریا بانو


9. نخل بهشتی
این گل نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای اینکه گل نخل بهشتی با برگ‌های پهن و گسترده، رشد و نمو مناسب‌تری داشته باشد، می‌بایست محیط فراخ‌تری برای این گل در مقایسه با سایر گل‌ های آپارتمانی کم نور در نظر گرفت. از این گیاه در طول هر سال به طور متوسط حدود یک برگ رشد می‌کند، از این رو می‌توان گفت که این گل روند رشد بسیار کندی دارد. از طرفی دیگر نیز باید به این نکته اشاره کرد که نخل بهشتی نسبت به سایر نخل‌ها نظیر اریکا و بامبو قیمت بالاتری دارند و ماندگاری آن نیز در مقایسه با آن ها بیشتر است.

آریا بانو


نکاتی درباره گل های آپارتمانی کم نور
شاید برای شما سوال باشد که منظور از نور کم چیست؟ در پاسخ باید گفت، نور کم، نوری است که یک شخص با چشمانی سالم بتواند در این نور نوشته‌ای را به آسانی مطالعه کند. گیاهان در این نور می‌توانند رشد کنند و شکلی سرحال و شاد داشته باشند.
لازم به ذکر است که هیچ‌ یک از گل‌هایی که در این مطلب به شما معرفی کردیم، به هیچ عنوان نمی‌توانند شرایطی با نور مستقیم خورشید را تحمل کنند؛ از این رو باید قواعد و قوانین پنجره‌ها را برای نورگیری این گل‌ها و گل های دیگر خود در نظر بگیرید. این قواعد عبارتند از:
در حالتی که پنجره‌های خانه شما به طرف شمال باز می‌شوند، گل‌ها را در اطراف پنجره قرار دهید. برای نورگیری گیاهان از پنجره‌هایی که به سمت مشرق قرار دارند، حداقل باید گیاهان را در فاصله یک و نیم متر قرار داد. در پنجره‌هایی که در سمت جنوب یا غرب قرار دارند، برای نورگیری بهتر گل ها می‌بایست فاصله سه متری گل‌ها تا پنجره را رعایت کرد. به طور مرتب هر روزه گلدان‌های خود را بچرخانید تا گل های شما به صورت یکنواخت رشد کنند در فصل سرد سال به خصوص در فصل زمستان باید فاصله گلدان‌ها تا پنجره را کمتر کرد تا گل های شما از نور بیشتری بهره ببرند.

http://www.banounews.ir/Fa/News/768653/معرفی-گل-های-آپارتمانی-کم-نور
بستن   چاپ