آریا بانو
طرز تهیه کوکی کلاسیک
سه شنبه 25 مرداد 1401 - 16:06:35
آریا بانو - کوکی کلاسیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کلاسیک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کوکی کلاسیک کره 100 گرم شکر قهوه ای 135 گرم شکر 15 گرم تخم مرغ 55 گرم آرد 225 گرم بیکینگ پودر 4 گرم عصاره وانیل 4 گرم نمک 1 گرم شکلات دارک 215 گرم نمک دریا برای تزیین طرز تهیه کوکی کلاسیک مرحله اول برای تهیه کوکی کلاسیک خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده تا دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند. حالا شکر قهوه ای را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مخلوط کره خامه ای شود. حالا تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. مرحله سوم حالا آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه می افزاییم و هم می زنیم تا بافت خمیر کوکی یکدست شود. در ادامه شکلات دارک را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا در حدی که شکلات ها درون خمیر پخش شوند هم می زنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر کوکی به مدت 1 شب درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم. مرحله پنجم حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای محیط بماند تا نرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر اسکوپ های 40 گرمی برداشته و با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم. مرحله ششم در این مرحله اسکوپ ها را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شوند. 15 دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت خمیر، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود. مرحله هفتم پس از گذشت این زمان سینی را از فریزر خارج می کنیم و بلافاصله طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم کوکی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که اطراف آنها قهوه ای روشن شود، درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. مرحله هشتم پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند. در نهایت مقداری نمک دریا روی کوکی ها ریخته و آنها را درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم. نوش جان.

کوکی کلاسیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کلاسیک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی کلاسیک
کره100 گرم
شکر قهوه ای135 گرم
شکر15 گرم
تخم مرغ55 گرم
آرد225 گرم
بیکینگ پودر4 گرم
عصاره وانیل4 گرم
نمک1 گرم
شکلات دارک215 گرم
نمک دریابرای تزیین
طرز تهیه کوکی کلاسیک
مرحله اول
برای تهیه کوکی کلاسیک خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده تا دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند. حالا شکر قهوه ای را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مخلوط کره خامه ای شود. حالا تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه می افزاییم و هم می زنیم تا بافت خمیر کوکی یکدست شود. در ادامه شکلات دارک را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا در حدی که شکلات ها درون خمیر پخش شوند هم می زنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر کوکی به مدت 1 شب درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای محیط بماند تا نرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر اسکوپ های 40 گرمی برداشته و با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله اسکوپ ها را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شوند. 15 دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت خمیر، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فریزر خارج می کنیم و بلافاصله طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم کوکی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که اطراف آنها قهوه ای روشن شود، درون فر بماند تا کاملا پخته شوند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند. در نهایت مقداری نمک دریا روی کوکی ها ریخته و آنها را درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/769288/طرز-تهیه-کوکی-کلاسیک
بستن   چاپ