آریا بانو
طرز تهیه پوره سیب
جمعه 28 مرداد 1401 - 13:50:20
آریا بانو - پوره سیب یکی از انواع فراورده های میوه سیب است که آنرا می توان جایگزین تخم مرغ یا روغن درون برخی کیک ها و شیرینی ها کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوره سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم پوره سیب سیب 2 عدد آب‌ لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری چوب دارچین 1 تکه بزرگ آب ½ پیمانه نمک نوک قاشق‌ چایخوری طرز تهیه پوره سیب مرحله اول برای تهیه پوره سیب به روش خانگی در ابتدای کار سیب ها را شسته، سپس پوست و هسته شان را جدا می کنیم. حالا سیب ها را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مرحله دوم حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه چوب دارچین، آب و نمک به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب به مدت 10 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته و نرم شود. مرحله سوم پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس چوب دارچین را از قابلمه خارج می کنیم. حالا سیب را با گوشت کوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا پوره شود و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. مرحله چهارم در صورت نبود گوشت کوب برقی سیب را با گوشت کوب می کوبیم و پوره می کنیم. زمانی که پوره سیب خنک شد، آنرا درون یک ظرف درب دار ریخته و درون یخچال به مدت 1 هفته تا 10 روز نگهداری می کنیم. نوش جان.

پوره سیب یکی از انواع فراورده های میوه سیب است که آنرا می توان جایگزین تخم مرغ یا روغن درون برخی کیک ها و شیرینی ها کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوره سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم پوره سیب
سیب2 عدد
آب‌ لیمو ترش تازه1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین1 تکه بزرگ
آب½ پیمانه
نمکنوک قاشق‌ چایخوری
طرز تهیه پوره سیب
مرحله اول
برای تهیه پوره سیب به روش خانگی در ابتدای کار سیب ها را شسته، سپس پوست و هسته شان را جدا می کنیم. حالا سیب ها را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه چوب دارچین، آب و نمک به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب به مدت 10 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس چوب دارچین را از قابلمه خارج می کنیم. حالا سیب را با گوشت کوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا پوره شود و اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
در صورت نبود گوشت کوب برقی سیب را با گوشت کوب می کوبیم و پوره می کنیم. زمانی که پوره سیب خنک شد، آنرا درون یک ظرف درب دار ریخته و درون یخچال به مدت 1 هفته تا 10 روز نگهداری می کنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/769953/طرز-تهیه-پوره-سیب
بستن   چاپ