آریا بانو
طرز تهیه دسر قبرسی
شنبه 19 شهريور 1401 - 19:38:16
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
*تخم مرغ – 2 عدد
*شکر – 2 قاشق غذاخوری
*شیر – یک و نیم پیمانه
*خرده نان – 2 پیمانه
*روغن مایع – نصف پیمانه
*انجیر خشک ریز خردشده - 5 عدد
*بکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
*پودر نارگیل و گردوی خردشده – از هر یک نصف پیمانه
مواد لازم برای شربت:
*شکر – یک پیمانه
*آب – یک و نصف پیمانه
مواد لازم برای پودینگ:
*شیر – 4 پیمانه
*آرد –یک پیمانه
*تخم مرغ – یک عدد
*شکر – یک پیمانه
*کره – یک قاشق غذاخوری
*وانیل – کمی
طرز تهیه:
*برای تهیه شربت ،آب و شکر را در قابلمه به جوش بیاورید؛ سپس به مدت 10 دقیقه بگذارید روی حرارت پایین بجوشد.
*تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا خامه‌ای شود.شیر و روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید.*خرده نان و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.*پودر نارگیل،گردو و انجیر را اضافه کنید و هم بزنید.*مایه را در قالب مناسب بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر که از قبل روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم‌شده است بگذارید.در صورت خشک بودن از فر در بیاورید در غیر این صورت بگذارید کمی بیشتر بپزد.*برای تهیه پودینگ،شیر،تخم مرغ و آرد را در قابلمه بریزید و درحالی‌که مرتب هم می زنید روی حرارت بگذارید تا بپزد.از روی حرارت بردارید و شکر،کره و وانیل به آن اضافه کنید.پودینگ را به‌طور مرتب هم بزنید تا به دمای اتاق برسد.
*کیک را از فر در بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند. سپس ابتدا شربت و بعد پودینگ را بریزید و در صورت تمایل روی آن پودر نارگیل بریزید .کیک را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تاکمی سرد شود.

http://www.banounews.ir/Fa/News/774891/طرز-تهیه-دسر-قبرسی
بستن   چاپ