آریا بانو
کیک لیمو و آرد ذرت، یک دسر عالی
دوشنبه 21 شهريور 1401 - 18:53:04
آریا بانو - پرشین وی / در تهیه ی این کیک از آرد ذرت و پودر بادام استفاده می کنیم و همچنین برای اینکه کیک خیلی شیرین و خشک نباشد شربتی از آبلیمو درست کرده و روی آن می ریزیم.
مواد لازم
200 گرم کره
200 گرم شکر
200 گرم پودر بادام
100 گرم آرد ذرت
یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3 عدد تخم مرغ
2 عدد لیمو
125 گرم پودر قند
طرز تهیه کیک
1- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
2– برای اینکه کیک کاملا بدون گلوتن باشد می توانید از بیکینگ پودر فاقد گلوتن استفاده کنید و یا حتی آن را حذف کنید.
3- لیمو ها را آب گرفته و پوست آن ها را رنده کنید.کف قالب کمربندی 23 سانتی متری، کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره های آن را با کره چرب کنید. از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.کره و شکر را با هم بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود، برای این کار می توانید از قاشق چوبی یا همزن برقی استفاده کنید.پودر بادام، آرد ذرت و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. یک سوم ترکیب مواد خشک و بعد 1 عدد تخم مرغ را به ترکیب شکر و کره اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه بقیه ی ترکیب مواد خشک و تخم مرغ ها را هم با سایر مواد ترکیب کنید.در پایان رنده ی پوست لیمو هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. خمیر را در قالب ریخته و برای 40 دقیقه در فر بپزید.قالب را روی توری قرار دهید تا کیک خنک شود. در این میان شربت را آماده کنید. پودر قند و آب لیمو ها را در قابلمه ی کوچکی بجوشانید تا پودر قند در آبلیمو کاملا حل شود.تمام سطح کیک را با خلال دندان سوراخ کنید و شربت داغ را روی آن بریزید و بگذارید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید.
درباره طرز تهیه کیک
1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).
2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.3
3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.
4)دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)
5)فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.

http://www.banounews.ir/Fa/News/775240/کیک-لیمو-و-آرد-ذرت،-یک-دسر-عالی
بستن   چاپ