آریا بانو
شامی کباب لرستانی را به روش حرفه ای درست کنید
پنجشنبه 24 شهريور 1401 - 19:10:12
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / یکی از غذاهای اصیل شهر خرم آباد
شما چطور درست میکنید ؟
مواد لازم شامی : ( تقریبا 8 تکه )
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
آرد نخودچی 1.5 ق.غ
ادویه :
نمک 1 ق.چ
زردچوبه 1 ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.چ
سبزی های تازه :
مجموع (گشنیز ، جعفری ، ترخون و مرزه و ریحون ) 80 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گردو 40 گرم خرد شده
رب انار 4 ق.غ
.
مواد سس :
گردو 20 گرم
آب 500 میلی لیتر
2 ق.غ از سبزی خرد شده
پیاز 1 عدد (رنده یا نگینی)
زردچوبه ½ ق.چ
فلفل سیاه ⅓ ق.چ
نمک ½ ق.چ
.
اول سس و درست کنید بزارین 10 دقیقه گردو و اب و سبزی بجوشه بعد رب انار و شامی و اضافه کنید و نیم ساعت حرارت خیلی کم جا بیوفته . در اخر میتونید سس و بلِند کنید .
اگر مَلَس دوست دارین 1 ق.غ شکر اضافه کنید . یا رب انار ملس بریزین.
از صفحه مستر فودکس

http://www.banounews.ir/Fa/News/775974/شامی-کباب-لرستانی-را-به-روش-حرفه-ای-درست-کنید
بستن   چاپ