آریا بانو
طرز تهیه کوکی کریسمس
جمعه 25 شهريور 1401 - 15:29:17
آریا بانو - کوکی کریسمس یکی از انواع شرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کریسمس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کوکی کریسمس کره 150 گرم پودر قند 100 گرم شیره انگور ½ فنجان زرده تخم مرغ 1 عدد آرد 700 گرم بیکینگ پودر 10 گرم وانیل 5 گرم پودر زنجبیل و پودر دارچین از هر کدام 1 قاشق مرباخوری مواد لازم برای آیسینگ پودر قند 150 گرم سفیده تخم مرغ 1 عدد وانیل نوک قاشق چایخوری آب لیمو ترش 3 قطره رنگ خوراکی به مقدار کافی طرز تهیه کوکی کریسمس مرحله اول برای تهیه کوکی کریسمس خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله دوم حالا پودر قند را درون الک ریخته، سپس درون کاسه روی کره الک می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت 2 الی 3 دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کره و پودر قند کاملا مخلوط شده و حالت خامه ای و پیدا کنند. مرحله سوم در ادامه شیره انگور و زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دور گیری می کنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود. مرحله چهارم در ادامه آرد، بیکینگ پودر، وانیل، پودر زنجبیل و پودر دارچین را درون الک ریخته، سپس 3 مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. مرحله پنجم در این مرحله خمیر را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در طی این مدت فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. مرحله ششم پس از اتمام زمان استراحت خمیر آنرا از یخچال خارج کرده، سپس بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه به ضخامت نیم سانتی متر پهن می کنیم. در ادامه خمیر را با قالب های دلخواه کاتر زده و سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. مرحله هفتم حالا خمیرهای کاتر زده شده را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 10 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و اطراف آنها کمی طلایی رنگ شود. مرحله هشتم پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در این فاصله به سراغ درست کردن آیسینگ می رویم، برای این منظور پودر قند را درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. مرحله نهم حالا سفیده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا سفید رنگ شود، سپس وانیل و آب لیمو ترش تازه را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا آیسینگ خامه ای و کش دار شود. مرحله دهم اضافه کردن آب لیمو ترش باعث می شود بوی نامطبوع سفیده تخم مرغ گرفته شده و همچنین آیسینگ براق تر شود. در ادامه آیسینگ را درون قیف یکبار مصرف ریخته سپس نوک قیف را به صورت ریز برش می زنیم. مرحله یازدهم در صورت تمایل می توانید آیسینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمت های آن رنگ خوراکی دلخواه را اضافه کنید. در ادامه کوکی ها را با آیسینگ سفید و رنگی به صورت دلخواه تزیین می کنیم. مرحله دوازدهم در این مرحله کوکی ها را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا آیسینگ خنک شود، سپس کوکی ها را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

کوکی کریسمس یکی از انواع شرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کریسمس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی کریسمس
کره150 گرم
پودر قند100 گرم
شیره انگور½ فنجان
زرده تخم مرغ1 عدد
آرد700 گرم
بیکینگ پودر10 گرم
وانیل5 گرم
پودر زنجبیل و پودر دارچیناز هر کدام 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای آیسینگ
پودر قند150 گرم
سفیده تخم مرغ1 عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش3 قطره
رنگ خوراکیبه مقدار کافی
طرز تهیه کوکی کریسمس
مرحله اول
برای تهیه کوکی کریسمس خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر قند را درون الک ریخته، سپس درون کاسه روی کره الک می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت 2 الی 3 دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کره و پودر قند کاملا مخلوط شده و حالت خامه ای و پیدا کنند.
مرحله سوم
در ادامه شیره انگور و زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دور گیری می کنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود.
مرحله چهارم
در ادامه آرد، بیکینگ پودر، وانیل، پودر زنجبیل و پودر دارچین را درون الک ریخته، سپس 3 مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در طی این مدت فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله ششم
پس از اتمام زمان استراحت خمیر آنرا از یخچال خارج کرده، سپس بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه به ضخامت نیم سانتی متر پهن می کنیم. در ادامه خمیر را با قالب های دلخواه کاتر زده و سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هفتم
حالا خمیرهای کاتر زده شده را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 10 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و اطراف آنها کمی طلایی رنگ شود.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در این فاصله به سراغ درست کردن آیسینگ می رویم، برای این منظور پودر قند را درون یک کاسه مناسب الک می کنیم.
مرحله نهم
حالا سفیده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا سفید رنگ شود، سپس وانیل و آب لیمو ترش تازه را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا آیسینگ خامه ای و کش دار شود.
مرحله دهم
اضافه کردن آب لیمو ترش باعث می شود بوی نامطبوع سفیده تخم مرغ گرفته شده و همچنین آیسینگ براق تر شود. در ادامه آیسینگ را درون قیف یکبار مصرف ریخته سپس نوک قیف را به صورت ریز برش می زنیم.
مرحله یازدهم
در صورت تمایل می توانید آیسینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمت های آن رنگ خوراکی دلخواه را اضافه کنید. در ادامه کوکی ها را با آیسینگ سفید و رنگی به صورت دلخواه تزیین می کنیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله کوکی ها را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا آیسینگ خنک شود، سپس کوکی ها را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/776124/طرز-تهیه-کوکی-کریسمس
بستن   چاپ