آریا بانو
نان سیر و پنیر یک پیش غذای عالی
شنبه 26 شهريور 1401 - 19:39:02
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر /ابتدا سر سیر رو جدا می کنیم به آن روغن زیتون یا روغن دلخواه، فلفل سیاه و نمک می زنیم و در کاغذ آلومینیوم می پیچیم و به مدت بیست دقیقه در فر قرار می دیم به صد گرم کره کره سه قاشوق جعفری خورد شده، کمی روغن، پابریکا، فلفل سیاه و سیر پخته شده رو اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم
نون باگت رو از وسط نصف می کنیم و مواد تهیه شده رو روی نون می مالیم، پنیر پیتزا می زنیم و ده دقیقه در فر با دمای 180درجه سانتی گراد قرار می دیم
از صفحه Toranjineh.banoo

http://www.banounews.ir/Fa/News/776318/نان-سیر-و-پنیر-یک-پیش-غذای-عالی
بستن   چاپ