آریا بانو -
آخرین خبر /ابتدا سر سیر رو جدا می کنیم به آن
روغن زیتون یا
روغن دلخواه، فلفل سیاه و نمک می زنیم و در کاغذ آلومینیوم می پیچیم و به مدت بیست دقیقه در فر قرار می دیم به صد گرم کره کره سه قاشوق جعفری خورد شده، کمی روغن، پابریکا، فلفل سیاه و سیر پخته شده رو اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم
نون باگت رو از وسط نصف می کنیم و مواد تهیه شده رو روی نون می مالیم، پنیر پیتزا می زنیم و ده دقیقه در فر با دمای 180درجه سانتی گراد قرار می دیم
از صفحه Toranjineh.banoo