آریا بانو
طرز تهیه ماکارونی با سس خامه
يکشنبه 27 شهريور 1401 - 12:22:56
آریا بانو - ماکارونی با سس خامه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با سس خامه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر ماکارونی 1 بسته سیر 2 حبه قارچ 300 گرم سینه مرغ 200 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری شیر پرچرب 200 میلی لیتر کره به مقدار کافی جعفری به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی طرز تهیه ماکارونی با سس خامه مرحله اول برای تهیه ماکارونی با سس خامه خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری کره به تابه اضافه می کنیم تا ذوب شود. مرحله دوم در ادامه سینه های مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سینه های مرغ سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. مرحله سوم حالا قارچ را به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن سیر رنده شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و تکه های مرغ سرخ شده به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. مرحله چهارم در ادامه آرد را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده، سپس مقداری نمک به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. مرحله پنجم زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد، ماکارونی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ماکارونی به مدت 8 دقیقه درون آب بجوشد تا نرم شود. در ادامه شیر را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند. مرحله ششم پس از گذشت 8 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ماکارونی را آبکشی می کنیم. توجه داشته باشید آب ماکارونی را دور نریزید، برای سس به آن نیاز داریم. حالا چند ملاقه از آب ماکارونی به تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم حالا اجازه می دهیم سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بجوشد تا به غلظت برسد. پس از گذشت این زمان خامه را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه درون سس حل شود، سپس جعفری را می شوییم. مرحله هشتم در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرد، سپس ماکارونی آبکش شده را به تابه حاوی سس اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا جعفری را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم عطر جعفری آزاد شود. مرحله نهم در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته، سپس ماکارونی را درون ظرف مورد نظر می ریزیم. در نهایت ماکارونی را به دلخواه با جعفری خرد شده و زیتون تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانید از کلم بروکلی به جای سینه مرغ استفاده کنید. نوش جان.

ماکارونی با سس خامه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با سس خامه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
ماکارونی1 بسته
سیر2 حبه
قارچ300 گرم
سینه مرغ200 گرم
آرد1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب200 میلی لیتر
کرهبه مقدار کافی
جعفریبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
طرز تهیه ماکارونی با سس خامه
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی با سس خامه خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری کره به تابه اضافه می کنیم تا ذوب شود.
مرحله دوم
در ادامه سینه های مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سینه های مرغ سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.
مرحله سوم
حالا قارچ را به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن سیر رنده شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و تکه های مرغ سرخ شده به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله چهارم
در ادامه آرد را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده، سپس مقداری نمک به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله پنجم
زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد، ماکارونی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ماکارونی به مدت 8 دقیقه درون آب بجوشد تا نرم شود. در ادامه شیر را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت 8 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ماکارونی را آبکشی می کنیم. توجه داشته باشید آب ماکارونی را دور نریزید، برای سس به آن نیاز داریم. حالا چند ملاقه از آب ماکارونی به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بجوشد تا به غلظت برسد. پس از گذشت این زمان خامه را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه درون سس حل شود، سپس جعفری را می شوییم.
مرحله هشتم
در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرد، سپس ماکارونی آبکش شده را به تابه حاوی سس اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا جعفری را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم عطر جعفری آزاد شود.
مرحله نهم
در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته، سپس ماکارونی را درون ظرف مورد نظر می ریزیم. در نهایت ماکارونی را به دلخواه با جعفری خرد شده و زیتون تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانید از کلم بروکلی به جای سینه مرغ استفاده کنید. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/776438/طرز-تهیه-ماکارونی-با-سس-خامه
بستن   چاپ