آریا بانو
کالباس خونگی بدون دنگ و فنگ
سه شنبه 29 شهریور 1401 - 4:48:41 PM
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / مواد لازم برای کالباس:
سینه مرغ 500 گرم
سیر 3 حبه
تخم مرغ 1 عدد
ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن 1 ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل 1/2 ق چ، نمک 1 و 1/4 ق غ،تخم گشنیز 1 ق غ
آرد گندم 2/5 ق غ
نشاسته گندم 2 ق غ
آب 60 گرم
روغن 75 گرم
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
پسته خام به مقدار لازم
🔺پسته رو کمی داخل اب خیس کنید .
🔺قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا اب نداشته باشه.
🔺از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید.
🔺قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید.
🔺به مدت 1:30 ساعت داخل فر با دمای 140
🔺وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل 8 ساعت بمونه بعد میل کنید البته من بیشترش رو وقتی گرم بود خوردم🫠😂
🔺مدت نگهداری 3-4 روز داخل یخچال و یک ماه در فریزر
از صفحه nedi.tasty

http://www.banounews.ir/Fa/News/776923/کالباس-خونگی-بدون-دنگ-و-فنگ
بستن   چاپ