آریا بانو
فوت و فن پخت «باقالی پلو با ته انداز مرغ» دلچسب
پنجشنبه 31 شهریور 1401 - 10:58:09 AM
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / باقالی پلو با ته انداز مرغ
نکات:
1-نیازی به آب‌پز کردن مرغ نیست
2-بهتره از مرغ ریز استفاده بشه که تو همون یک ساعت کامل بپزه
مواد لازم برای 4 نفر:
1-برنج 3 پ
2-مرغ 4 تیکه ران یا سینه
3-شوید تازه 1 پ
4-شوید خشک 3 ق.غ
5-باقالی 1/5 پ
6-زعفران غلیظ 2 ق.غ
7-سیر 3 حبه
8-نمک، فلفل به میزان لازم
9- پودر دارچین 1 ق.چ
10-رنده پوست لیمو 1 ق.چ
11-آبلیمو تازه 2 ق.غ
از صفحه اکوفود

http://www.banounews.ir/Fa/News/777220/فوت-و-فن-پخت-«باقالی-پلو-با-ته-انداز-مرغ»-دلچسب
بستن   چاپ