آریا بانو
دسر نسکافه شیک و مجلسی به روش خانگی
يکشنبه 3 مهر 1401 - 08:03:14
آریا بانو - آخرین خبر / دسر نسکافه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های گوناگونی درست می شود.
مواد لازم دسر نسکافه
نسکافه فوری1 عدد
آب سرد1 لیوان
بیسکویت پتی بور به مقدار کافی
مواد لازم لایه دوم
آب2 لیوان
شیرخشک3 قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل18 عدد
خامه صبحانه150 گرم
نسکافه فوری1 عدد
مواد لازم لایه سوم
نوتلا یا شکلات صبحانه
3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه
150 گرم
طرز تهیه دسر نسکافه
مرحله اول
برای تهیه دسر نسکافه خوشمزه در ابتدای کار یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس نسکافه فوری را به همراه آب سرد مخلوط کرده و بیسکویت های پتی بور را دانه به دانه به مخلوط نسکافه آغشته می کنیم.
مرحله دوم
حالا دو ردیف بیسکویت آغشته به نسکافه به صورت مرتب درون قالب می چینیم، سپس به سراغ درست کردن لایه دوم می رویم، برای این منظور آب، پودر کرم کارامل و شیرخشک را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و به محض جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به دمای محیط برسد. در ادامه بیسکویت را به همراه خامه و پودر نسکافه درون غذاساز می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط کرم کارامل به دمای محیط رسیده را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس به صورت پخش روی لایه های بیسکویت می ریزیم و قالب درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم قالب به مدت 30 دقیقه درون یخچال بماند تا لایه دوم کاملاً سفت شود. در این فاصله به سراغ درست کردن لایه سوم می رویم برای این منظور نوتلا و خامه را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله ششم
حالا کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گذاشته، سپس نوتلا و خامه صبحانه را به روش بنماری ذوب می کنیم. در ادامه کاسه را از روی کتری برداشته و اجازه می دهیم دمای گاناش با دمای محیط کاملا هماهنگ شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت 30 دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و گاناش را به صورت پخش روی لایه دوم می ریزیم، سپس مجددا قالب را درون یخچال بر می گردانیم و اجازه می دهیم دسر به مدت 2 الی 3 ساعت استراحت کند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان دسر را با چاقو تیز به اسلایس های دلخواه برش زده و اسلایس ها را با توت فرنگی، شکلات سکه ای یا بیسکویت تزیین می کنیم. در نهایت دسر را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: چی شی

http://www.banounews.ir/Fa/News/777438/دسر-نسکافه-شیک-و-مجلسی-به-روش-خانگی
بستن   چاپ