آریا بانو
شنیسل مرغ شکم پر با سس اسفناج و پنیر
شنبه 9 مهر 1401 - 14:18:39
آریا بانو - خراسان / امروز قصد داریم طرز تهیه یک خوراک خوشمزه با اسفناج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر با پنیر
سینه مرغ -4 تکه
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
پاپریکا -یک قاشق چای‌خوری
نمک - یک قاشق چای خوری
پودر سیر – یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر پیاز –یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر خامه‌ای - 85 گرم
پارمزان رنده شده – یک چهارم فنجان
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه خرد شده - یک و نیم فنجان
سیر خرد شده -یک قاشق چای خوری
تکه‌های فلفل قرمز -نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1- فر را با دمای مناسب روشن کنید تا گرم شود.
2- فلفل قرمز، نصف قاشق چای‌خوری نمک، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید و دو طرف سینه مرغ بپاشید.
3- با یک چاقوی تیز از قسمت ضخیم‌تر سینه مرغ را از وسط برش دهید به صورتی که از هم جدا نشود.
4- پنیر‌ها، سس، اسفناج، سیر، فلفل قرمز و باقی مانده نمک را مخلوط و به طور مساوی داخل سینه مرغ را با این مواد پر کنید.5- سینه‌های مرغ را در ظرف دلخواه تان بچینید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

http://www.banounews.ir/Fa/News/778549/شنیسل-مرغ-شکم-پر-با-سس-اسفناج-و-پنیر
بستن   چاپ