آریا بانو
جوجه کباب با چاشنی خیار؛ یک پیشنهاد جذاب برای مهمانی ها
شنبه 9 مهر 1401 - 15:45:44
آریا بانو - کتاب کاله / جوجه کباب با چاشنی خیار یک غذای تقریبا رسمی است که می‌توانید از آن برای پذیرایی از مهمانانتان استفاده کنید. برای اینکه جوجه کباب طعم بهتر و آبدارتری داشته باشد آن را از شب قبل در مواد مخصوص می‌خوابانند تا کاملا طعم‌دار شود. چاشنی خیار یک چاشنی خوشمزه و سس مانند برای جوجه کباب است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه چاشنی خیار
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
آب لیمو ترش یک سوم پیمانه
شکر قهوه‌ای یک قاشق سوپ‌خوری
سیرچهار حبه روغن زیتون دو قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فیله مرغ 800 گرم
طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار
کره سبزیجات100 گرمگشنیز، آب‌لیمو، شکر، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط بغلتانید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه‌دار شود.
پس از این مدت، آن‌ها را از یخچال بیرون آورید و تکه‌های مرغ را به سیخ چوبی بکشید.
در تابه‌ای مناسب، کره سبزیجات را بریزید زمانی که کره آب شد، سیخ‌ها را در تابه بچینید. مرغ‌ها را در تابه از هر طرف به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه چاشنی خیار سرو کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/778573/جوجه-کباب-با-چاشنی-خیار؛-یک-پیشنهاد-جذاب-برای-مهمانی-ها
بستن   چاپ