آریا بانو
پالاک پنیر هندی با اسفناج
شنبه 9 مهر 1401 - 15:45:46
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / ا مروز قصد داریم آموزش درست کردن پالاک پنیر را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
1 کیلو اسفناج پاک شده
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
1 قاشق سوپخوری کره
1 قاشق چایخوری سیر له شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل له شده
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری تخم زیره
½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط
1 فنجان ماست
1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
100 گرم پنیر بی نمک
به مقدر لازم نمک
½ فنجان خامه
دستور تهیه:
اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمه‌ای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناج‌ها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناج‌ها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید.
کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه‌ها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید.
منبع:شبکه آشپزی

http://www.banounews.ir/Fa/News/778574/پالاک-پنیر-هندی-با-اسفناج
بستن   چاپ