آریا بانو
کیک شیره خرما و دارچین خوشمزه و مقوی
شنبه 9 مهر 1401 - 18:02:04
آریا بانو - آخرین خبر / کیک شیره خرما و دارچین یکی از انواع کیک های خوشمزه و ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود. 
مواد لازم کیک شیره خرما و دارچین
تخم مرغ3 عدد
شیره ی خرما1 پیمانه
آرد قنادی2 پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
شیر¾ پیمانه
پودر نارگیل½ پیمانه
بیکینگ پودر1٫5 قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
پودر دارچین2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شیره خرما و دارچین
مرحله اول
برای تهیه کیک شیره خرما و دارچین خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه پودر دارچین درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت 1 دقیقه به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند. در ادامه شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه شیره خرما را به کاسه اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه هم می زنیم، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم. حالا درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را به همراه پودر نارگیل به تناوب به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید 30 دقیقه ابتدایی پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید که منجر به خوابیدن پف کیک می شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرد برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت کیک را به دلخواه با پودر قند تزیین کرده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: چی شی

http://www.banounews.ir/Fa/News/778587/کیک-شیره-خرما-و-دارچین-خوشمزه-و-مقوی
بستن   چاپ