آریا بانو
رول سیب دارچینی یک میان‌وعده خوشمزه و خوش عطر
جمعه 30 دي 1401 - 16:12:38
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / رول سیب دارچینی یه تغذیه عالی برای مدرسه بچه ها.
اونایی که پای سیب دوست دارن حتما از این هم خوششون میاد.
موادلازم :
آرد: 300 گرم( 2 و نیم لیوان) من از آرد بربری استفاده کردم.
خمیر مایه فوری: 5 گرم ( 2 ق چ سر صاف)
شیرخشک قنادی: 7 گرم (2 ق چ پر)
تخم مرغ: 1 عدد
شیر ولرم: 2/3 لیوان (این مقدار حدودیه بستگی به آرد داره)
پودر شکر: 3 ق غ
روغن مایع: 2 ق غ سر پر
مواد میانی:
سیب رنده شده: 2 تا
کره: 2 ق
شکر: 2 ق
پودر دارچین: 1 ق
سیب و 1 ق شکر و کمی کره رو رو حرارت تفت میدیم تا ابش کشیده شه بعد از خنک شدن با مابقی کره و شکر و دارچین مخلوط مکنیم تا خمیر شه.
رومال : 
یدونه تخم مرغ با 1 ق شیر
طرز تهیه خمیر : همه مواد خشک خمیر رو باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و بعد شیر و کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یه گلوله بشه چسبنده است و با ورز از بین میره. بعد کم کم روغنو اضافه کنید و ورز بدید (حدود 15 دقیق) بعد چونه کنید و روشو نایلون چرب شده بکشید بذارید بیست دقیقه استراحت کنه. بعد بازش کنید به شکل مستطیل و مواد میانی رو بمالید روش و به صورت نوار ببرید و رول کنید با فاصله بذارید تو سینی فر و بعد رومال و بعدشم روشو نایلون بکشید 45 دقیقه استراحت نهایی بدید و بعد تو فر از قبل گرم شده یه کاسه آب جوش بذارید طبقه پایین و سینی رو بذارید طبقه وسط. 
دمای فر : 200 گازی و 180 برقی طبقه وسط به مدت 20 الی 25 دقیقه.
بعدشم با شهد یا عسل رقیق شده و پودر پسته و بادوم تزیین کنید نوش جون.😍🌸
برای دیدن آموزش های بیشتر به پیجم سر بزن:
ویدیو از fatemeh_faghanian 

http://www.banounews.ir/Fa/News/811237/رول-سیب-دارچینی-یک-میان‌وعده-خوشمزه-و-خوش-عطر
بستن   چاپ