آریا بانو
طرز تهیه کیک شکلاتی با گردو سوییسی
سه شنبه 4 بهمن 1401 - 13:16:08
آریا بانو - آخرین خبر / برای کسانی که همیشه اینجا و آنجا دنبال دستور تهیه کیک شکلاتی می‌گردند محدودیتی وجود ندارد. انواع و اقسام دستور پخت کیک‌های شکلاتی در اینترنت و کتابهای آشپزی پیدا می‌شود، چون خلاقیت برای پخت این نوع کیک بی‌انتهاست. اما امروز می‌خواهیم در مورد طرز تهیه کیک شکلاتی با گردو به سبک سوییسی صحبت کنیم. ترکیب شکلات و گردو مطمئنا طرفداران بسیاری دارد و تصور یک کیک نرم شکلاتی که با گردو تزیین شده آب از دهان هر کسی راه می‌اندازد!
مواد لازم برای طرز تهیه کیک شکلاتی با گردو
آرد75 گرم
شکر150 گرم
تخم‌مرغ2 عدد
کره بدون نمک (نرم شده با دمای محیط)150 گرم
شکلات تلخ100 گرم
گردو (برشته شده)70 گرم
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
وانیل2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه کیک شکلاتی با گردو
مرحله اول
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیکی به قطر 22 سانتیمتر را چرب کرده و کف آن کاغذ مخصوص قرار بدهید.
مرحله دوم
شکلات را به روش بن ماری دوب کنید. در این روش یک کاسه ضد حرارت را روی قابلمه‌ای حاوی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهند تا شکلات با حرارت غیر مستقیم ذوب شود. سپس شکلات را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله سوم
کاسه بزرگی را بردارید و کره و شکر را با استفاده از همزن انقدر مخلوط کنید تا ترکیبی کرم رنگ و پف کرده بدست بیاید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بشکنید و داخل کاسه بریزید. سپس آرد و بکینگ پودری را که با هم ترکیب و سه بار الک کرده‌اید به مواد قبلی اضافه کنید. این کار را به تدریج انجام بدهید و مواد را بعد از هر بار اضافه کردن آرد چند بار با هم ترکیب کنید. شکلات ذوب شده و وانیل را اضافه کنید و در مرحله آخر، گردوی خرد شده را داخل مایه کیک بریزید.
مرحله چهارم
مایه کیک شکلاتی با گردو آماده است. با استفاده از قاشق، مایه کیک را برداشته و داخل قالب آماده که از قبل چرب شده بریزید. قالب را چند بار تکان بدهید تا حباب‌ها خارج شده و مایه کیک شکلاتی شما به شکل متوازن در قالب پخش شود. سپس برای تزیین می‌توانید مقداری گردوی خرد شده یا نصفه را روی مایه به صورت دایره‌ای بچینید. به مدت 30 تا 35 دقیقه اجازه بدهید تا کیک بپزد.
برای سنجش اتمام زمان پخت، از تست با خلال استفاده کنید. اگر خلالی که داخل کیک فرو شده تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما پخته است.
مرحله پنجم
اجازه بدهید تا کیک شما حداقل ده دقیقه داخل فر بماند. سپس آن را از فر خارج کرده و در ظرف سرو قرار بدهید. اگر دوست داشتید می‌توانید از سس شکلات هم برای تزیین کیک شکلاتی با گردو سوییسی استفاده کنید. امیدواریم در پایان یک روز سرد زمستانی از این کیک کنار یک فنجان چای داغ لذت ببرید!
منبع: چی شی

http://www.banounews.ir/Fa/News/814350/طرز-تهیه-کیک-شکلاتی-با-گردو-سوییسی
بستن   چاپ