آریا بانو
این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می‌چسبه!
شنبه 8 بهمن 1401 - 08:33:49
آریا بانو - برترین ها / یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره‌فرنگی، جعفری و پنیر درست می‌شود. این سوپ چهارفصل را به‌عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
2 ق س روغن‌زیتون 1 عدد پیاز خرد شده 1 عدد تره‌فرنگی خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 4 ق س برنج 1 پیمانه بروکلی خرد شده پیمانه گشنیز خرد شده 1 ق س آب‌لیموی تازه پیمانه پنیر پارمسان رنده شده به میزان لازم نمک و فلفل در صورت تمایل پسته خرد شده

آریا بانو

آریا بانو


طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب روغن‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، تره‌فرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 5 دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود.
2. در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.
3. بعد از 5 تا 7 دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آب‌لیمو و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. به‌آرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
4. حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست شود.
5. سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه این سوپ می‌توانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/817115/این-سوپ-از-چلوکباب-هم-بیشتر-می‌چسبه!
بستن   چاپ