آریا بانو
طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی
دوشنبه 10 بهمن 1401 - 13:30:05
آریا بانو - بیتوته / مواد لازم پیتزا با نان ساندویچی
برای 5 – 6 نفر
 گوشت چرخ کرده 300 گرم
 فلفل دلمه سبز4 عدد
زیتون10 عدد
کنسرو قارچ1 قوطی
پیاز2 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون بقدر کافی
 پنیر پیتزا رنده شده بقدر کافی
نان ساندویچی گرد و متوسط به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پیتزا
سس گوجه فرنگی نصف لیوان
سیر6 حبه
روغن زیتون4 قاشق سوپخوری
پور آویشن2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بقدر کافی
طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی
برای تهیه سس سیر را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهیدو سپس سس گوجه فرنگی ، پودر آویشن ، نمک و فلفل بزنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید و کناری بگذارید.
برای تهیه مواد روی پیتزا ،پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. 
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. 
رب گوجه فرنگی را با 2 لیوان آب مخلوط کرده رو روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد. در انتها آب گوشت باید کاملا کشیده شود. 
فلفل دلمه را خرد کرده و با قارچ و زیتون خرد شده به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در آخر نمک و فلفل بزنید. 
نان ساندویچی ها را از وسط برش زده و تمام سطح نان را یک لایه سس بکشید و مخلوط گوشت را رویش بکشید و در آخر رویشان را با پنیر پر کنید و به مدت 10 – 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده و رویش طلایی شود. 

http://www.banounews.ir/Fa/News/818967/طرز-تهیه-پیتزا-با-نان-ساندویچی
بستن   چاپ