آریا بانو
ریزه کاری های طبخ جغور بغور
دوشنبه 10 بهمن 1401 - 13:30:08
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / جغور بغور به سبک مسترفود 
مواد لازم :
جگر سفید 
پیاز 1 عدد 
ادویه زهم گیری جگر سفید :
زرد چوبه 1 ق.چ
برگ بو 2 عدد
دون فلفل سیاه 10 عدد 
سیر 2 حبه .
جگر سیاه 300 گرم
پیاز 3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
ادویه ها:
فلفل قرمز ½ ق.چ
فلفل سیاه 1 ق.چ
پاپریکا 1 ق.م
زردچوبه 1 ق.چ
نمک 1 ق.م
نکات :
1️⃣جگر سفید 15 دقیقه در آب میجوشه و کف روش و بگیرین و بعد ابکشی میکنیم.
2️⃣جگر سفید 5 دقیقه با حرارت ملایم در پیاز تفت میخورهدتا کاملا پخته بشه . 
3️⃣زمانیکه جگر سیاه و اضافه کردین حرارت باید بالا باشه چون زمان زیادی برای پخت نیاز ندارین و اگر زیاد بپزین سفت و خشک میشه . 
4️⃣به این ترکیب فلفل سبز تند یا شیرین . 
فلفل دلمه ای و قوره هم میتوانید اضافه کنید . 5️⃣همچنین از دل و قلوه ریز شده هم میتونید استفاده کنید .
.
این ترکیب و با انواع ترشی و سبزیجات میل کنید و لذت ببرین .

http://www.banounews.ir/Fa/News/818969/ریزه-کاری-های-طبخ-جغور-بغور
بستن   چاپ